NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Oh my GOD μία Trabaho!

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.

Trabaho, μπήκε δυναμικά στην ΕΡΤ και τα σαρώνει όλα. Από σήμερα θα τρέξει και η καμπάνια για τη νέα εταιρική ταυτότητα της ΕΡΤ με το σλόγκαν «κάθε μέρα, το καλύτερό μας» - πολύ έξυπνο - και ήδη πρώτο τρέιλερ τρέχει με Τσιόδρα παρακαλώ. Το σχετικό διαγωνισμό τον είχε κερδίσει τον Απρίλιο.

Πάμε να δούμε: H Αννίτα Γρηγοριάδη που εμφανίζεται εκπρόσωπος της εταιρείας Trabaho, έχει έδρα τη Λάρνακα. Όλες οι δουλειές της μόνο ελληνικά brands ούτε ένα κυπριακό. Τι συμβαίνει; Για φορολογικούς λόγους ανοίξανε την εταιρεία στην Κύπρο διότι τις δουλειές τις κάνει όλες η GOD του Κωνσταντινίδη! Η ίδια εμφανίζεται και στέλεχος της Hill & Knowlton, επίσης του Κωνσταντινίδη και έχει πάρει και ERMIS παρακαλώ.

Την GOD την είχε ο Κωνσταντινίδης μαζί με την fame του Τάνες, ο οποίος εν μία νυκτί έφυγε τρέχοντας – δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολος ο Κωνσταντινίδης, όσο πιο ευγενικά μπορώ να το πω - και πήγε μαζί με τη Frank του Παπαθανασίου και δημιουργήσαν τη γνωστή Frank & Fame που έτρεξε όλα τα δημιουργικά και τα spot της κυβέρνησης για την πανδημία.

Εκεί που γελάς στο σχετικό διαγωνισμό της ΕΡΤ την Άνοιξη, κοντά 59.000, η Trabaho είχε ανταγωνιστή της Next Com που τυπικά και σαν φάκελος την Trabaho την «πέταγε» άνετα, αλλά βλέπετε η Γιαννιώτικη εταιρεία είναι Full ΠΑΣΟΚ και ολίγον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε τον είχε χαμένο το διαγωνισμό από τα αποδυτήρια. Δε θα σχολιάσουμε την Foss Production. Ότι κολυμπάει, τρέχει και τραγουδάει στην ΕΡΤ έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα διακομματικά.

Και έτσι μπήκε στη ζωή μας η Αννίτα και όσο αντέξει.

Αναφερθήκαμε στην πανδημία και σύμφωνα με πληροφορίες και τα νέα δημιουργικά θα πάνε στην Frank & Fame, η οποία έχει εξελιχθεί το πιο μπλε μαγαζί για όλες τις δουλειές, κυβερνητικές και σε υπουργεία. Έχει εξελιχθεί η Spot Thomson της νέας εποχής. Μάλιστα όλα τα γαλάζια pr agencies μαζί τους μιλάνε.

Το νέο νομοσχέδιο Πέτσα που διέρρευσε θυμίζει έντονα τον νόμο Βενιζέλου του 1995. Δεν θα το έλεγες κακό διότι προσπαθεί να δώσει μία ανάσα στην αγορά της επικοινωνίας. Σε κάποιες λεπτομέρειες χάνει, όπως για το σύνολο των εργαζομένων στις τηλεοπτικές επιχειρήσεις. Θα επανέλθουμε.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο OPEN που όλοι από τη Παιανία πηγαίνουν στη Συγγρού Mega. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Και εκεί που λέγαμε ότι θα καθαρίζει η ελληνική τηλεόραση από τις Τατιανές, τα σενάρια λένε θα την βάλουν 08-10 κόβοντας δυο ώρες από το πολύ επιτυχημένο δίδυμο Χασαπόπουλου-Βούλγαρη. Μαλελιάδα. Τι να πεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr