NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Uber: Εξετάζει εξαγορά του ομίλου στον οποίο ανήκει η Beat

Uber: Εξετάζει εξαγορά του ομίλου στον οποίο ανήκει η Beat

​Η Uber Technologies εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της κοινής δραστηριότητας που έχουν δημιουργήσει οι BMW και Daimler, του ομίλου Free Now, στον οποίο ανήκει και η ελληνική Beat.

Η πληροφορία αυτή έρχεται στη δημοσιότητα μέσω του Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Uber στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε μια συναλλαγή και θα μπορούσαν να προκύψουν άλλοι πλειοδότες, ανέφεραν οι πηγές. Εκπρόσωποι της Uber και της BMW αρνήθηκαν να σχολιάσουν και μια εκπρόσωπος της Daimler είπε ότι η εταιρεία δεν σχολιάζει εικασίες.

Η Daimler και η BMW συγχώνευσαν τις δραστηριότητες τους γύρω από την κινητικότητα πέρυσι και τις ένωσαν σε μια κοινοπραξία που ονομάζεται Your Now, η οποία περιλαμβάνει πέντε επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Free Now.

Η Free Now λειτουργούσε ως MyTaxi και έχει ενσωματωμένες εφαρμογές όπως το Kapten της Γαλλίας, το Beat της Ελλάδας και το Clever Taxi της Ρουμανίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr