NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«Πιθανή» μια αύξηση των τιμών στις συνδρομές του Netflix

«Πιθανή» μια αύξηση των τιμών στις συνδρομές του Netflix

Το Netflix είναι πιθανό να αυξήσει σύντομα τις τιμές για τα πακέτα των συνδρομών που προσφέρει, στη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη, αλλά πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει σημαντικές αντιδράσεις από μια τέτοια απόφαση, κατά την άποψη ενός αναλυτή της Wall Street.

Ο Alex Giaimo της Jefferies επισήμανε μια αλλαγή στον τόνο μεταξύ των παρατηρήσεων της διοίκησης σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου τον Απρίλιο σε σύγκριση με εκείνα του δευτέρου τριμήνου τον Ιούλιο.

«Μετά από μια αλλαγή στη γλώσσα σχετικά με την τιμολόγηση, πιστεύουμε ότι είναι πιθανή μια αύξηση στο εγγύς μέλλον έως τα μεσοπρόθεσμα» έγραψε ο Giaimo σε ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε στη δημοσιότητα. «Στο πρώτο τρίμηνο, το Netflix είπε ότι "δεν σκέφτονταν καν για αυξήσεις τιμών", ενώ η γλώσσα του Q2 ήταν πιο ανοιχτή.»

Αύξηση 1 έως 2 δολαρίων το μήνα στη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη θα μπορούσε να αποφέρει 500 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα το 2021, δήλωσε ο Giaimo. Ο ίδιος βλέπει μια αύξηση 1 έως 2 δολαρίων το μήνα στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) ως μια «πιθανότητα», εκτιμώντας ότι θα αποφέρει «πρόσθετα έσοδα 700 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr