NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Amazon: Νέος τρόπος ανέπαφων πληρωμών, με χρήση της παλάμης

Amazon: Νέος τρόπος ανέπαφων πληρωμών, με χρήση της παλάμης
29_09_2020 | 15:50 29_09_2020 | 15:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Εμπόριο

​Η Amazon παρουσίασε έναν γρήγορο, ανέπαφο τρόπο, που επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την παλάμη τους για να πραγματοποιούν τις πληρωμές στα ταμεία των καταστημάτων.

Το Amazon One αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρεία, μια υπηρεσία που χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους αλγόριθμους και υλικό για τη δημιουργία μιας «μοναδικής υπογραφής παλάμης» ενός ατόμου. Η Amazon θα προσφέρει την υπηρεσία σε τρίτα μέρη, όπως λιανοπωλητές, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ταυτοποιηθούν ή να εγκρίνουν μια συναλλαγή με την παλάμη τους.

Σύμφωνα με την Amazon, η αναγνώριση παλάμης θεωρείται πως προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα σε σύγκριση με άλλες βιομετρικές λύσεις, επειδή δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει την ταυτότητα ενός ατόμου κοιτάζοντας μια εικόνα της παλάμης του. Απαιτεί επίσης από κάποιον να κάνει μια σκόπιμη χειρονομία κρατώντας την παλάμη του πάνω από τη συσκευή, σε αντίθεση με την αναγνώριση προσώπου. Και φυσικά, είναι ανέπαφη.

Η Amazon θα δοκιμάσει την υπηρεσία σε δύο καταστήματα Amazon Go στο Σιάτλ, όπου οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Amazon One ως επιλογή εισόδου. Σύμφωνα με την εταιρεία, η υπηρεσία θα μπορούσε να γίνει μια εναλλακτική επιλογή πληρωμής ή κάρτας επιβράβευσης στα περισσότερα περιβάλλοντα λιανικής. Η εταιρεία θα προσθέσει επίσης το Amazon One ως επιλογή σε επιπλέον καταστήματα Amazon τους επόμενους μήνες, πέρα από τα Amazon Go.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr