NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Καρούλιας​ αναλαμβάνει ​τη διανομή των χυμών του συνεταιρισμού «Λακωνία»

Η Καρούλιας​ αναλαμβάνει ​τη διανομή των χυμών του συνεταιρισμού «Λακωνία»

Τη διανομή των προϊόντων του Συνεταιρισμού «ΛΑΚΩΝΙΑ» στην ελληνική αγορά αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου 2020 η εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας.

O Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών "ΛΑΚΩΝΙΑ" έχει συνεχή παρουσία στον χώρο παραγωγής νωπών εσπεριδοειδών, χυμών και υποπροϊόντων επεξεργασίας αυτών, από το 1965. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Ο φυσικός χυμός πορτοκαλιού "ΛΑΚΩΝΙΑ" προέρχεται αποκλειστικά από τα πορτοκάλια Λακωνίας.

Στο portfolio της Β.Σ. Καρούλιας θα συμπεριληφθεί όλη η γκάμα των χυμών "ΛΑΚΩΝΙΑ", που περιλαμβάνει: Φυσικό χυμό πορτοκάλι και ανανά, νέκταρ πορτοκάλι, φρουτοποτό λεμόνι-ροδάκινο-βύσσινο καθώς και κοκτέιλ 6 φρούτων, νέκταρ 3 φρούτων και super juice με 8 φρούτα και βιταμίνες, όπως επίσης και η παιδική σειρά χυμών Λακωνία junior.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας δήλωσε:

«Με χαρά καλωσορίζουμε στη Β.Σ. Καρούλιας το συνεταιρισμό "ΛΑΚΩΝΙΑ" που εδώ και χρόνια παράγει εξαιρετικά προϊόντα. Μια δυναμική χρονιά για την εταιρεία, σε ένα ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο περιβάλλον για όλους, συνεχίζεται, με ολοένα και περισσότερα brands μεγάλης και ξεχωριστής δυναμικής να προστίθενται στο portfolio μας.»

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών "ΛΑΚΩΝΙΑ" κ. Δημήτριος Δημάκος, δήλωσε: «Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης των χυμών "ΛΑΚΩΝΙΑ" και δημιουργεί νέες προοπτικές για το Συνεταιρισμό, αξιοποιώντας την εμπειρία και εξειδίκευση της Β.Σ. Καρούλιας.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr