NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Karcher​: Ολοκληρώθηκε η ​δράση καθαρισμού στο κέντρο της Αθήνας

Karcher​: Ολοκληρώθηκε η ​δράση καθαρισμού στο κέντρο της Αθήνας

Την ολοκλήρωση της δράσης καθαρισμού επιφανειών μήκους 1 χλμ και ύψους 3,5 μ. της Λεωφ. Πατησίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την Πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων ανακοίνωσε η Karcher.

Η έκταση που καθαρίστηκε εκτείνεται από την Ομόνοια μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από ειδικά συνεργεία με πλυστικά μηχανήματα πίεσης ζεστού-κρύου νερού.

Στις επιφάνειες που καθαρίστηκαν τοποθετήθηκε ειδικό anti-graffiti υλικό και υδροφοβική μπογιά, τα οποία αποτρέπουν την επανατοποθέτηση αφίσας και διευκολύνουν τον καθαρισμό νέας ρύπανσης που μπορεί να γίνει με κάθε τρόπο. Ο καθαρισμός έγινε σε μάρμαρα, ρολά καταστημάτων, τοιχοποιίες και ΚΑΦΑΟ. Τα πεζοδρόμια απολυμάνθηκαν με ειδικό υλικό και καυτό νερό 90 βαθμών και πίεσης 500 bars.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kärcher κ. Λάζαρος Φραντζής δήλωσε σχετικά: «Η βελτίωση του αστικού τοπίου στο οποίο ζούμε είναι βασικός παράγοντας πολιτισμού στην καθημερινότητά μας. Η ποιότητα ζωής μας αναβαθμίζεται πρωτίστως μέσα από την καθαριότητα. Γι’ αυτό και δεν μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμα του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη να συνδράμουμε στην προσπάθεια να αλλάξουμε την Αθήνα μέσω του προγράμματος “Υιοθέτησε την πόλη σου”. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτή η γεμάτη προκλήσεις πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παραμένουμε με συνέπεια στο πλευρό του Δήμου Αθηναίων για μελλοντικές δράσεις».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr