NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέος Chief Financial Officer στη Wind Ελλάς ο Χάρης Κυριακόπουλος

Νέος Chief Financial Officer στη Wind Ελλάς ο Χάρης Κυριακόπουλος

Η Wind Ελλάς προχωρά σε μια σημαντική τοποθέτηση στην διοικητική της ομάδα ανακοινώνοντας ότι ο Χάρης Κυριακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Financial Officer στην εταιρεία από τις 2 Νοεμβρίου 2020, αναφερόμενος στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ. Νάσο Ζαρκαλή.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε τον Χάρη στον ρόλο του νέου CFO της WIND. Η ένταξή του στην ομάδα, μας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τη διεθνή του εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα και την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Οι ικανότητες και οι γνώσεις του θα είναι απαραίτητες για εμάς σε μια περίοδο που η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής της.», δήλωσε ο Νάσος Ζαρκαλής.

«Ο Χάρης Κυριακόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαχείρισης επενδύσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχοντας θέση αυξημένης ευθύνης στην Advent International (2008-2019), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων στον κόσμο, υπήρξε υπεύθυνος για τις εξαγορές και ακολούθως την υλοποίηση στρατηγικών ραγδαίας ανάπτυξης σε μια σειρά από διεθνείς ομίλους στους κλάδους της υποστήριξης επιχειρήσεων (business services) και του λιανικού εμπορίου. Νωρίτερα στην καριέρα του διαχειρίστηκε απαιτητικές και πολυδιάστατες οικονομικές συμφωνίες ως στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs (2006-2008), ενώ εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην First Manhattan Consulting Group (1999-2002). Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο University of Pennsylvania και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA από το Wharton School».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr