NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ένας Έλληνας αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Mercedes-Benz USA

Ένας Έλληνας αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Mercedes-Benz USA

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Daimler διόρισε τον Δημήτρη Ψυλλάκη ως επικεφαλής μάρκετινγκ και πωλήσεων της Mercedes-Benz Cars North America και Διευθύνων Σύμβουλο της Mercedes-Benz USA, από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ο Ψυλλάκης διαδέχεται τον Nicholas Speeks, ο οποίος μετά από περισσότερα από 40 χρόνια θα εγκαταλείψει την εταιρεία και θα αναζητήσει άλλες ευκαιρίες. Ο Ψυλλάκης θα εδρεύει στην Ατλάντα.

«Ο Δημήτρης είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης που επέκτεινε με επιτυχία την ανάπτυξη της Mercedes-Benz σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Britta Seeger, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Daimler AG και Mercedes-Benz AG, υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.

«Είμαι βέβαιη ότι ο Δημήτρης θα συνεχίσει να προωθεί τις δραστηριότητες μας στη Βόρεια Αμερική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατά την οποία λαμβάνει χώρα ένας χωρίς προηγούμενο μετασχηματισμός.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Nick Speeks για την εξαιρετική αφοσίωση του τις τελευταίες δεκαετίες, και του εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr