NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Διάκριση της E-LA-WON ως Great Taste Producer

Διάκριση της E-LA-WON ως Great Taste Producer

Η αναγνώριση της E-La-Won ως «Great Taste Producer», όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, «είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και στοχοπροσήλωσης στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και συνεχούς παρουσίας στις δοκιμασίες των διαγωνισμών Great Taste επί 6 συναπτά έτη».

Η τιμητική διάκριση διατίθεται σε παραγωγούς που επιτυγχάνουν βραβεύσεις στον πιο απαιτητικό Διεθνή διαγωνισμό γεύσης του Λονδίνου στα Great Taste Awards, που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς του κόσμου και αναγνωρίζεται σαν το πιο αδιαμφισβήτητο σύστημα διαπίστευσης τροφίμων και ποτών.

Το διακριτικό σήμα της ετικέτας Great Taste προσδίδει κύρος σε κάθε προϊόν που διακρίθηκε μετά από αμέτρητες ώρες τυφλών δοκιμών από εκατοντάδες κριτές της γεύσης. Η σφραγίδα αναγνωρίζεται μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών ως άριστη ποιότητα. Έτσι, «τα βραβευθέντα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να προωθηθούν καλύτερα σε δίκτυα διανομής».

Ο Ceo, κος Ιωάννης Καμπούρης, εκ μέρους όλων των συντελεστών της E-La-Won, «ευχαριστεί θερμά την διοργανώτρια αρχή που επιβραβεύει την προσπάθεια της εταιρείας μέσα στην υγειονομική κρίση και δίνει ώθηση στο επιχειρείν».

Ο διεθνούς εμβέλειας και αποδοχής διαγωνισμός-θεσμός πραγματοποιείται από τη Guild of Fine Food από το 1993 και προσομοιάζεται με τα «Όσκαρ» για τον κλάδο τροφίμων και ποτών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr