NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ινδία: Η Amazon προειδοποιεί το Future Group για τη συμφωνία με τη Reliance Retail

Ινδία: Η Amazon προειδοποιεί το Future Group για τη συμφωνία με τη Reliance Retail

​Η Amazon προειδοποίησε το Future Group, τη δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής στην Ινδία, πως παραβίασε τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης, μετά την πώληση σημαντικού τμήματος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στην Reliance Retail της Ambani.

Το Future Group ανακοίνωσε στα τέλη Αυγούστου ότι πουλάει τις δραστηριότητες λιανικής και χονδρικής, καθώς και εκείνες γύρω από την εφοδιαστική αλυσίδα και την αποθήκευση, στη Reliance Retail, έναντι 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά πριν η Reliance Retail μπει στο «κάδρο», η Future Group και η Amazon είχαν επίσης μια συμφωνία. Πέρυσι, η Amazon απέκτησε μερίδιο 49% στα Future Coupons, μια οντότητα που ανήκει στο Future Group. Η συμφωνία έδωσε στην Amazon μερίδιο 3,58% στη Future Retail και το δικαίωμα να αγοράσει περισσότερα μερίδια στη Future Retail, τόσο άμεσα όσο και μέσω οντοτήτων.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ET Now, το οποίο ανέφερε για πρώτη φορά τη νομική ειδοποίηση που έστειλε τώρα η Amazon, η συμφωνία μεταξύ της Amazon και της Future Retail εμπόδισε επίσης την ινδική εταιρεία να συνάψει συμφωνία με ορισμένες άλλες εταιρείες.

Το Future Group, που ξεκίνησε στη δεκαετία του 1980, εξυπηρετεί εκατομμύρια πελάτες μέσω περισσότερων από 1.500 καταστημάτων σε περισσότερες από 400 πόλεις από τις αρχές του τρέχοντος έτους.

Η νομική ειδοποίηση της Amazon προβληματίζει πολλούς στην Ινδία, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να αποκτήσει μερίδιο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Reliance Retail, τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής λιανικής της Ινδίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr