NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εβδομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης από την Howden Matrix​

Εβδομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης από την Howden Matrix​

Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος και από την Howden Matrix στην Ελλάδα και στη Κύπρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης ΕΚΕ «Giving Week», του Howden Broking Group.

Οι άνθρωποι της Howden Matrix στην Ελλάδα επέλεξαν να ενισχύσουν το πολυδιάστατο και πολύ σημαντικό έργο της ΜΚΟ για την μέριμνα και προστασία μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», ενώ οι εργαζόμενοι στην Howden Matrix Κύπρου, ενίσχυσαν τoν τοπικό Σύνδεσμο Κοιλιοκάκης, που στηρίζει τους ασθενείς που πάσχουν από το αυτοάνοσο νόσημα και τις οικογένειές τους.

Η δράση «Giving Week», εκτός από τον εθελοντικό και φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, προϋποθέτει και την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος των συμμετεχόντων, αλλά και τη συμμετοχή τους σε δράσεις που σχετίζονται με την καλή υγεία, τη φυσική κατάσταση και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι άνθρωποι της Howden Matrix στην Ελλάδα και στην Κύπρο ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση-στόχο της εταιρίας και μέσα σε έξι ημέρες διάνυσαν 343,6 χιλιόμετρα περπατώντας, τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο.

Σημειώνεται ότι η επίτευξη του στόχου των 300 χιλιομέτρων, ήταν απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου η Howden Matrix να διπλασιάσει το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους εργαζόμενους για την ενίσχυση του έργου των δύο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

«Είμαστε πραγματικά πολύ ικανοποιημένοι που στο πλαίσιο του Howden Broking Group και των δράσεων ΕΚΕ που αναλαμβάνει, ανταποκριθήκαμε με εξαιρετικά αποτελέσματα και στηρίξαμε δύο ιδιαιτέρως σημαντικούς οργανισμούς για τις τοπικές κοινωνίες της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι πρωτοβουλίες μας σε αυτό το επίπεδο συνεχίζονται και η Howden Matrix, σεβόμενη την ηγετική της θέση, σύντομα θα ανακοινώσει ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων, που στόχο έχει να συνδέσει το αγαθό της ασφάλισης με την κοινωνική ευθύνη. Πρόκειται για έναν συνδυασμό που αποτελεί απαραίτητο συστατικό της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης», τόνισε η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, Deputy CEO των εταιριών Howden Matrix.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr