NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Vivaldi γίνεται ο πρώτος browser που διαθέτει ενσωματωμένο video game

Ο Vivaldi γίνεται ο πρώτος browser που διαθέτει ενσωματωμένο video game

​Η νέα έκδοση του browser Vivaldi, η 3.4, έρχεται με ρυθμιζόμενα μενού, αυτόματη επαναφόρτωση σελίδων και βελτιωμένη διάταξη Speed Dial στο Android. Φέρνει επίσης το Vivaldia, ένα arcade παιχνίδι σε στιλ της δεκαετίας του '80, σε Windows και Android.

Έτσι, για πρώτη φορά, οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν ένα πραγματικό παιχνίδι σε στυλ arcade της δεκαετίας του '80 απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης τους στο διαδίκτυο, τόσο για την έκδοση υπολογιστή όσο και σε εκείνη για Android συσκευές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi αφορά την παραγωγικότητα και την ευελιξία, αλλά είμαστε υπέρ και της διασκέδασης. Με την προσθήκη του Vivaldia, προσθέτουμε πολύ διασκέδαση! Το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο στην αρχή, αλλά αρκετά δύσκολο, ώστε να έχει ενδιαφέρον. Μερικές φορές απλά θέλετε να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα και να παίξετε ένα παιχνίδι. Τώρα μπορείτε».

«Ο στόχος μας με το Vivaldia δεν είναι μόνο να σας προσφέρουμε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά και να πούμε τη δική μας ιστορία - για το πώς ο Vivaldi αντιμετωπίζει τα μεγαθήρια της τεχνολογίας και συνεχίζει τη σταυροφορία του ενάντια στη συγκέντρωση ισχύος σε λίγες παγκόσμιες εταιρείες» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr