NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!» - Διαδικτυακό σεμινάριο με καλό σκοπό

«Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!» - Διαδικτυακό σεμινάριο με καλό σκοπό

​Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 22.00, θα πραγματοποιηθεί «ένα διαφορετικό διαδικτυακό σεμινάριο», μια virtual συνάντηση που θα στηρίξει τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τον Σταύρο Μπαρούτα. Είναι Chartered Manager (CMgr) και μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων Subject Matters του Chartered Management Institute και μερικά χρόνια πριν πιστοποιήθηκε ως Certified Innermetrix Consultant για την Ελλάδα και πιο πρόσφατα ως Intelligent Leadership Executive Coach, πιστοποιημένος από τον John Mattone, τον κορυφαίο executive coach του κόσμου. Στον ελεύθερο χρόνο του καθοδηγεί και συμβουλεύει συγκεκριμένα στελέχη και εταιρείες, καθώς επίσης παρέχει διδασκαλία σε προγράμματα MBA.

«Η ελεύθερη βούληση είναι ένα δώρο! Ο κάθε άνθρωπος αποτελείται από διαφορετικές δυνατότητες και ικανότητες. Οι δυνατότητες μας όμως περιορίζονται από καθημερινές καταστάσεις. Πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία; Πως θα διαλέξουμε τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε; Πως θα αντικρίσουμε φόβους που μας ταλανίζουν αλλά μπορούμε εν τέλει να τους αντιμετωπίσουμε.

Βούληση, όνειρα, σχέδια ζωής, μέθοδοι, αντιμετώπιση φόβων. Όλα αυτά για να συναντήσουμε την αυθεντικότητα μας. Ενδιάμεσα θα υπάρχουν διαλείμματα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικές αναπνοής για αντιμετώπιση του άγχους πάντα με συνοδεία κατάλληλης μουσικής» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του σεμιναρίου. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στο σεμινάριο θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να κατοχυρώσει τη συμμετοχή του στο σεμινάριο και να συμβάλλει ουσιαστικά στο να στηριχθούν τα παιδιά του «Μαζί για το Παιδί».

  • Early Bird (έως 31/10) 20€
  • Εγγραφή για Νοέμβριο 35€
  • Εγγραφή για Δεκέμβριο 50€

Αφού ολοκληρώσει τη εγγραφή, θα λάβει σχετικό email (αρχές Δεκεμβρίου) με τις λεπτομέρειες και προσωπικό κωδικό για την συμμετοχή στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr