NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Google παρουσίασε τη νέα έκδοση του Analytics, με ανανεωμένες λειτουργίες

Η Google παρουσίασε τη νέα έκδοση του Analytics, με ανανεωμένες λειτουργίες

​Η Google ξεκίνησε τη διάθεση αυτού που χαρακτηρίζει ως την μεγαλύτερη ανανέωση της υπηρεσίας Analytics σε σχεδόν μια δεκαετία. Η ανανεωμένη πλατφόρμα διαθέτει νέες δυνατότητες μηχανικής μάθησης, ενοποιημένες αναφορές εφαρμογών και ιστού, εγγενείς ενσωματώσεις και ενημερώσεις απορρήτου.

Με τον επανασχεδιασμό, η Google δήλωσε ότι στοχεύει στην παροχή μιας πιο σύγχρονης προσέγγισης για την ανάλυση δεδομένων και τη μέτρηση τους.

Με βάση τα θεμέλια το App + Web που παρουσίασε σε beta πέρυσι, το νέο Analytics διαθέτει μοντέλα μηχανικής μάθησης, μαζί με νέες ενσωματώσεις μεταξύ του Analytics και του Google Ads, αλλά και νέα στοιχεία ελέγχου που βοηθούν τους χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα τα δεδομένα τους.

Τα νέα μοντέλα μηχανικής μάθησης μπορούν να ειδοποιήσουν αυτόματα τους πελάτες για σημαντικές τάσεις στα δεδομένα τους, όπως τον υπολογισμό της πιθανότητας αλλαγής ή της πιθανότητας αγοράς. Ο νέος τύπος περιλαμβάνει επίσης ενοποιημένη μέτρηση για την αντιμετώπιση του κατακερματισμού δεδομένων σε όλες τις συσκευές και τις πλατφόρμες και πιο λεπτομερείς ελέγχους δεδομένων για θέματα όπως η εξατομίκευση διαφημίσεων και η κοινή χρήση δραστηριοτήτων.

Η Google ανέφερε επίσης ότι το νέο Google Analytics 4 βασίζεται στο απόρρητο, με μετρήσεις που βασίζονται στην προστασία του, μια λογική που σκοπεύει να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνου καθώς εξελίσσεται το τεχνολογικό τοπίο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr