NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Eurocatering και ο Φρεσκούλης προσφέρουν φρούτα και λαχανικά σε 10 κοινωφελείς φορείς

Η Eurocatering και ο Φρεσκούλης προσφέρουν φρούτα και λαχανικά σε 10 κοινωφελείς φορείς

Για 5η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ που υλοποιεί η εταιρεία Eurocatering.

ε την προσθήκη 10 κοινωφελών ιδρυμάτων συνεχίζει τη δράση «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά» η εταιρεία Eurocatering.

Η δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ, το οποίο υλοποιεί η εταιρεία από το 2016 γίνεται με την πολύτιμη αρωγή της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε». Στόχος του προγράμματος είναι να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων σε φρούτα και λαχανικά, συμβάλλοντας στη διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Από την έναρξη του προγράμματος το 2016 μέχρι σήμερα, ο Φρεσκούλης έχει προσφέρει 54 τόνους φρέσκα οπωρολαχανικά –που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 998.211 μερίδες φαγητό- σε 58 συνολικά κοινωφελείς φορείς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την επισιτιστική στήριξη 1.942 ωφελούμενων συνολικά».

Η Αγγελική Ιωσηφίδου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας δήλωσε σχετικά: «Στην Eurocatering η ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αποτελεί σημαντική αξία της εταιρικής κουλτούρας και πυλώνα της στρατηγικής και της φιλοσοφίας μας. Ο Ιδρυτής και Διευθύνοντας κ. Χρυσόστομος Μαυρόπουλος, πιστεύει ότι η επιτυχία του ενός ευδοκιμεί, όταν ευδοκιμούν οι πολλοί και ειδικά φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων προκλήσεων που βιώνουμε, η έννοια της «προσφοράς» απέκτησε ακόμα πιο ξεχωριστό νόημα, αξία και περιεχόμενο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε σταθερά πρωτοβουλίες και δράσεις σε αυτήν την κατεύθυνση, οι οποίες στηρίζουν και αναπτύσσουν ουσιαστικά και δυναμικά την έννοια της προσφοράς στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr