NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Mazars παρουσιάζει νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Mazars παρουσιάζει νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Mazars, ο διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών, παρουσίασε τη νέα του εταιρική ταυτότητα σε περισσότερες από 90 χώρες ταυτόχρονα, «ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη της εταιρείας». «Αυτή η αλλαγή αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της Mazars για μία διαφορετική προσέγγιση και επιλογή στις ελεγκτικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες ενώ επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου και δίκαιου κόσμου με ευημερία».

Ο Hervé Hélias, Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος της Mazars δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποκαλύπτω τη νέα εταιρική ταυτότητα και την τοποθέτηση της Mazars στην αγορά, που προέκυψε μετά από δύο χρόνια ευρείας διαβούλευσης και συνεχούς έρευνας με τους εταίρους, τους υπαλλήλους, τους πελάτες μας και τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Η νέα ταυτότητα της Mazars συμβολίζει πλήρως αυτό που είμαστε σήμερα και μετουσιώνει τη φιλοδοξία μας για το είδος της εταιρείας που θέλουμε να είμαστε στο μέλλον. Είμαστε μία παγκόσμια ομάδα με μεγάλο μέγεθος για να εξυπηρετούμε τους μεγάλους διεθνείς μας πελάτες και με ευελιξία για να είμαστε δημιουργικοί και να προσφέρουμε εξατομικευμένη προσέγγιση. Σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούμαστε, οι επαγγελματίες της Mazars έχουν βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς με παγκόσμια προοπτική, προσφέροντας στους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας που δημιουργούν μία πραγματική σχέση, που τους εμπνέει και τους βοηθάει να επιτύχουν τους στόχους τους».

Ισορροπημένη ανάπτυξη και επιτυχής επέκταση

«Η Mazars παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα στο πλαίσιο της σταθερής, ισορροπημένης ανάπτυξης και της επιτυχούς επέκτασης, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή της θέση στην αγορά. Το 2019, η Mazars κατέγραψε διεθνώς έσοδα ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ (οικονομικό έτος 2018/2019), αυξημένα κατά 10,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αύξηση οργανικής ανάπτυξης κατά 9%».

Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας υποδηλώνει «την εξέλιξη της Mazars σε έναν παγκόσμιο όμιλο, που πλέον δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολεί περίπου 25.000 επαγγελματίες. Η Mazars North America Alliance, η Συμμαχία της Mazars στη Βόρεια Αμερική, προσθέτει άλλους 16.000 επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους διεθνείς πελάτες της εταιρείας που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Συνολικά, περισσότεροι από 440.000 επαγγελματίες υποστηρίζουν τους πελάτες της Mazars σε όλο τον κόσμο. Η διεθνής επέκταση αποτυπώνεται και στα έσοδα του Ομίλου: πάνω από το ένα τρίτο των εσόδων της Mazars προέρχονται από χώρες εκτός Ευρώπης. Η περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού σημείωσε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης 22,6% και αντιπροσωπεύει σήμερα το 15% των συνολικών εσόδων του ομίλου».

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη της Mazars, o Hervé Hélias δήλωσε «Ενώ τα τελευταία 75 χρόνια, οι ιδρυτικές μας αρχές παραμένουν αμετάβλητες, η Mazars σήμερα είναι ένας διαφορετικός οργανισμός. Μέσα σε μία δεκαετία έχουμε διπλασιαστεί σε μέγεθος, αυξάνοντας την τεχνογνωσία μας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες και προσεγγίζοντας διαφορετικούς πελάτες. Σήμερα, προσφέρουμε ελεγκτικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 2.000 φορείς δημοσίου συμφέροντος, εξυπηρετούμε το 30% των εισηγμένων εταιρειών στη Γαλλία και 140 μεγάλες εισηγμένες εταιρείες στην Κίνα. Ταυτόχρονα, μας εμπιστεύονται περισσότερες από 50.000 ιδιωτικές και οικογενειακές επιχειρήσεις, από ιδιώτες και start-ups έως μεγάλους διεθνείς οργανισμούς».

Μια διαφορετική και ισορροπημένη προσέγγιση

«Η νέα εταιρική ταυτότητα, αποτυπώνει το όραμα και τις μακροχρόνιες αξίες της Mazars, την ακεραιότητα, το αίσθημα ευθύνης και την υπευθυνότητα. Η ηγεσία της εταιρείας οραματίζεται ένα κόσμο δίκαιο με ευημερία. Στηρίζει την έρευνα και τη δημόσια διαβούλευση για τη συμβολή των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην άμβλυνση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, και επιδιώκει μαζί με τα ενδιαφερόμενα μέρη την εξασφάλιση της ποιότητας στον ελεγκτικό κλάδο και την εξάλειψη του χάσματος προσδοκιών».

Η Cécile Kossoff, Chief Brand, Marketing and Communication Officer της Mazars αναφέρει «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την εταιρεία μας, για το ταξίδι μας μέχρι σήμερα και για τη νέα εταιρική ταυτότητα της Mazars, η οποία αναπτύχθηκε πάνω στο DNA του οργανισμού και αποτυπώνει ποιοι είμαστε, τον τρόπο που εργαζόμαστε και πώς διαφοροποιούμαστε. Αντικατοπτρίζει όλα όσα κληρονομήσαμε αλλά και την ολοκληρωμένη μας προσέγγιση η οποία συνδυάζει την διεθνή εμβέλεια με την εντοπιότητα, το αίσθημα ευθύνης προς τον κλάδο μας, τη μακροχρόνια τεχνογνωσία μας, την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, τον αμοιβαίο σεβασμό που έχουμε για όλους μας τους πελάτες, την ανθρώπινη προσέγγιση, την εμπιστοσύνη που εμπνέουμε και τη δέσμευσή μας ότι κάνουμε το σωστό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr