NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διάκριση της CollegeLink και τηςυπηρεσία «Hands Free Recruitment» στα HR Awards 2020

Διάκριση της CollegeLink και τηςυπηρεσία «Hands Free Recruitment» στα HR Awards 2020

Με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Recruitment & Retention Solution Provider για την υπηρεσία «Hands Free Recruitment» στο πλαίσιο των HR Awards 2020 τιμήθηκε η CollegeLink.

Η υπηρεσία «Hands Free Recruitment» δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να επιτύχει το απόλυτο ταίριασμα μεταξύ των εταιρειών και του entry level ανθρώπινου δυναμικού δίνοντας έμφαση στη διαχείριση digital και tech θέσεων εργασίας και εξασφαλίζοντας καλύτερη επικοινωνία, ουσιαστικές προσλήψεις και σταθερή συνεργασία μεταξύ των επιμέρους μερών. Οι εταιρείες - πελάτες της CollegeLink, μέσα στο διάστημα των δώδεκα (12) εργάσιμων ημερών, αποκτούν πρόσβαση σε ένα shortlist έξι (6) υποψηφίων, οι οποίοι πληρούν σε απόλυτο βαθμό τα προαπαιτούμενα προσόντα της κάθε θέσης εργασίας και ενδιαφέρονται να εργαστούν στην εκάστοτε εταιρεία. Μάλιστα, η παραπάνω διαδικασία καθίσταται αποτελεσματική με την απόλυτη αξιοποίηση των διαθέσιμων τεχνολογιών που επιτρέπουν την αυτοματοποίηση του Attraction & Screening process, καθώς και την αμέριστη συμβολή κάθε Recruiter της CollegeLink που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την αξιολόγηση και συνεντεύξεις των υποψηφίων.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, 92 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας έχουν αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία προχωρώντας σε αποτελεσματικές προσλήψεις για 120 θέσεις εργασίας συνολικά.

Για τη σημαντική αυτή διάκριση η Αναστασία Καραγκιόζογλου, Recruitment & Solutions Specialist @ CollegeLink, αναφέρει: «Αυτή η αναγνώριση ήρθε και κούμπωσε την κατάλληλη στιγμή, καθώς σε αυτές τις περίεργες - ασυνήθιστες καταστάσεις που διανύουμε η υπηρεσία μας επιβεβαίωσε ότι με σύμμαχο την τεχνολογία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Συγκεκριμένα, την περίοδο της καραντίνας και εν μέσω καλοκαιριού χάρη στη συγκεκριμένη υπηρεσία και λειτουργίες δεν στερηθήκαμε προσπάθειας - ακόμη και όταν εργαζόμασταν remotely, καλύπτοντας ανάγκες πελατών μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας και όσα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και στοχεύουμε σε ακόμη περισσότερα”.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr