NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η General Motors επενδύει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στα ηλεκτρικά οχήματα

Η General Motors επενδύει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στα ηλεκτρικά οχήματα

​Η General Motors επενδύει περίπου 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια στις κατασκευαστικές της δραστηριότητες στις ΗΠΑ, με βασικό στόχο την αύξηση της παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων.

Από τον Μάρτιο του 2019, η GM έχει δεσμευτεί να επενδύσει περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε τρεις εργοστασιακές εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ, για να προετοιμαστεί γύρω από την παραγωγή που σχετίζεται με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η εταιρεία έχει προηγουμένως δηλώσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον 20 νέα ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως μέχρι το 2023, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου GMC Hummer EV, το οποίο θα παρουσιαστεί την Τρίτη το βράδυ.

«Δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στις Η.Π.Α., στους υπαλλήλους μας και στις κοινότητες μας», δήλωσε η CEO, Mary Barra. «Αυτές οι επενδύσεις υπογραμμίζουν την επιτυχία των οχημάτων μας σήμερα και το όραμά μας για ένα ηλεκτρικό μέλλον».

Τα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέες επενδύσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με την εταιρεία.

Περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα χρήματα θα διατεθούν σε ένα εργοστάσιο στο Spring Hill του Τενεσί, για την παραγωγή μελλοντικών ηλεκτρικών οχημάτων. Οι εργασίες ανακαίνισης στην εγκατάσταση, η οποία θα είναι η τρίτη της GM στις ΗΠΑ για την παραγωγή EV, θα ξεκινήσουν αμέσως.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr