NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τριπλή διάκριση της Kaizen Gaming στα HR Awards​

Τριπλή διάκριση της Kaizen Gaming στα HR Awards​

Με τρία βραβεία αποχώρησε από τα HR Awards η Kaizen Gaming και συγκεκριμένα με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Most Effective Total Rewards Strategy και δύο χάλκινα βραβεία στις κατηγορίες Best Team Building Program και Most Effective Recruitment Strategy.

Η επιτυχημένη παρουσία και η τριπλή διάκριση της Kaizen Gaming στα HR Awards επισφραγίζει την πιστοποίηση «Great place to work», που έλαβε πρόσφατα η εταιρεία από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Οι άνθρωποί μας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας”, σχολίασε η Αλεξάνδρα Λόη, HR Director της Kaizen Gaming. “Η δική μας προτεραιότητα είναι να τους ανταμοίβουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε απολαβές και παροχές, σε εκπαίδευση και ανάπτυξη, σε δράσεις που θα τους επιτρέψουν να προχωρήσουν την καριέρα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάνω από όλα, λειτουργούμε σαν μία ομάδα, με αξίες και συμπεριφορές που φωτίζουν αυτό που είμαστε: μια εταιρεία που αναπτύσσεται μέσα από τους ανθρώπους της, που φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται διαρκώς. Ίσως γι’ αυτό να καταφέρνουμε να προσελκύουμε ταλέντα από όλο τον κόσμο, που μας επιλέγουν για το επόμενο βήμα της καριέρας τους. Αυτή είναι για μας μία από τις μεγαλύτερες ενδείξεις της επιτυχίας μας. Ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή για την βράβευση και την αναγνώριση της προσπάθειας μας και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό να αποτελούμε ένα καινοτόμο εργοδότη επιλογής.»

Τα HR Awards πραγματοποιούνται για έκτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications, με στόχο να φωτίσουν λαμπρά παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες του κλάδου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και ινστιτούτων που στηρίζουν το θεσμό των βραβείων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr