NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Στην εποχή της ψηφιοποίησης, οι λογιστικές υπηρεσίες μεταφέρονται στο διαδίκτυο

Στην εποχή της ψηφιοποίησης, οι λογιστικές υπηρεσίες μεταφέρονται στο διαδίκτυο

​Η χρονιά που διανύουμε έφερε στο επίκεντρο την ψηφιοποίηση και την ανάγκη για ολοκλήρωση ακόμη περισσότερων διαδικασιών μέσω του διαδικτύου. Όπως είναι αναμενόμενο, από τις συγκεκριμένες εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λογιστικές υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται πλέον και online, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του επαγγελματία.

Άλλωστε, ακόμη και σε αυτήν την εποχή, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες (και ιδίως δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί καθώς και όσοι χαρακτηρίζονται ως «μπλοκάκι») διατηρούν ακόμα χειρόγραφα τιμολόγια και δαπανούν χρόνο και χρήμα για την τήρηση των λογιστικών τους βιβλίων με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι σαφές πως υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, στο πλαίσιο της ψηφιοποιημένης εποχής.

Ποιες είναι όμως οι ανάγκες που υπάρχουν; Σε αυτές εντοπίζονται η ηλεκτρονική τιμολόγηση, η online αποστολή και παραλαβή όλων των απαιτούμενων εντύπων, η δυνατότητα διατήρησης ψηφιακού αρχείου και η αρχειοθέτηση πελατολογίου, αλλά και η online ενημέρωση λογιστικών και φορολογικών του στοιχείων. Ανάγκες που η επίλυση τους οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Επιπρόσθετα, όπως είναι ήδη γνωστό, η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, βάζοντας τέλος στα χειρόγραφα τιμολόγια. Από την 1η Ιανουαρίου του 2021, το μέτρο καθίσταται υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, που θα αποστέλλουν στη ψηφιακή πλατφόρμα όλα τα δεδομένα εσόδων και εξόδων. Έτσι, οι φορολογικές αρχές θα έχουν πλήρη και online εικόνα για την δραστηριότητα και το οικονομικό προφίλ τους.

Στην κάλυψη όλων των παραπάνω αναγκών στοχεύει το λογιστικό γραφείο Μπερμπέρογλου, το οποίο προχώρησε στη δημιουργία της online πλατφόρμας Keep My Books, αποσκοπώντας να φέρει τους πελάτες του σε άμεση επαφή με νέες ψηφιακές τεχνολογίες που θα διευκολύνουν την τήρηση των λογιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων, με μια πλατφόρμα που παρέχει online λογιστικές - φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Όπως μας αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής, «μέσω του keepmybooks.gr γίνεται ακόμα πιο άμεση η επικοινωνία με τους συμβούλους του γραφείου μας, η διαχείριση των τιμολογίων, η αποστολή και παραλαβή εντύπων, ενώ ανά πάσα στιγμή ο πελάτης μπορεί να έχει εικόνα των εσόδων-εξόδων της επιχείρησης του. Πρόκειται για έναν ψηφιακό κόμβο όπου ο πελάτης μπορεί να εξυπηρετηθεί χωρίς καθυστέρηση και να απολαμβάνει την φορολογική και λογιστική καθοδήγηση της επιχείρησης του από όπου και αν βρίσκεται».

«Το Keep My Books δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους ελεύθερους επαγγελματίες και να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο εξυπηρέτησης τους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Την ίδια στιγμή, όσον αφορά στα ηλεκτρονικά βιβλία, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να τιμολογήσουν και να αποστείλουν αυτόματα τα τιμολόγια στους πελάτες τους, διατηρώντας ένα ψηφιακό αρχείο τιμολογίων και εισπράξεων.

«Η έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα είναι αυτό που καθορίζει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας. Τα νέα δεδομένα μας καλούν να δράσουμε άμεσα με φρέσκες ιδέες και καινοτόμα εργαλεία στοχεύοντας, όπως πάντα σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε, έχοντας ως σύμμαχο την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, την έγκυρη συμβουλευτική υποστήριξη και τα 40 χρόνια εμπειρίας και συνέπειας» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι επικεφαλής του λογιστικού γραφείου Μπερμπέρογλου.

Με απλά λόγια; «Θέλουμε η κύρια ενασχόληση κάθε επαγγελματία να είναι η δραστηριότητά του, χωρίς να αποσπάται από επιπλέον διαδικασίες που απαιτεί η φορολογική διοίκηση».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site keepmybooks.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2541022958 & 6980084405.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr