NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Elon Musk λέει πως η Tesla είναι μια αλυσίδα από startups

Ο Elon Musk λέει πως η Tesla είναι μια αλυσίδα από startups
22_10_2020 | 12:49 22_10_2020 | 12:50
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Βιομηχανία

​Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με επενδυτές και δημοσιογράφους, ο CEO της Tesla, Elon Musk, δήλωσε πως «η Tesla πρέπει πραγματικά να θεωρηθεί ως περίπου δώδεκα startups τεχνολογίας, πολλές από τις οποίες δεν έχουν καμία ή καθόλου σχέση με τις παραδοσιακές εταιρείες αυτοκινήτων.»

Εν ολίγοις, εξήγησε ότι υπάρχουν πάνω από δώδεκα νεοσύστατες επιχειρήσεις στη Tesla, με τον ίδιο να θεωρεί κάθε σειρά προϊόντων και εργοστάσιο ως startup.

Πέρα από την κατασκευή οχημάτων, ο Musk αναφέρθηκε και στον τομέα των ασφαλειών, όταν ρωτήθηκε για την αναπτυξιακή δυναμική που υπάρχει. Ο ίδιος σημείωσε ότι αυτός ο τομέας θα μπορούσε να καταλαμβάνει το 30-40% των δραστηριοτήτων της Tesla.

Σύμφωνα με τον Musk, μερικές από αυτές που χαρακτηρίζει ως νεοσύστατες εταιρείες περιλαμβάνουν τα αυτόνομα οχήματα, τη σχεδίαση τσιπ, το σέρβις, τις πωλήσεις, το σχεδιασμό μονάδων κίνησης, τους κινητήρες, το δίκτυο υπερσυμπιεστών και, σύντομα, την ασφάλιση.

«Αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν για την Tesla είναι ότι αποτελεί μια ολόκληρη αλυσίδα νεοσύστατων επιχειρήσεων», δήλωσε ο Musk. «Και τότε οι άνθρωποι λένε "καλά, δεν το κάνατε αυτό προηγουμένως". Ναι, το κάνουμε τώρα. Νομίζω ότι μπορεί να είμαστε λίγο πιο αργοί από άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι αποτύχαμε σε τίποτα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr