NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Αύξηση στην περιβαλλοντική ρύπανση θα προκαλέσουν οι εργαζόμενοι από το σπίτι

Αύξηση στην περιβαλλοντική ρύπανση θα προκαλέσουν οι εργαζόμενοι από το σπίτι
22_10_2020 | 14:04 22_10_2020 | 14:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Ενέργεια & Περιβάλλον

​Η ατμοσφαιρική ρύπανση στις μεγάλες πόλεις θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω της εργασίας από το σπίτι και του αριθμού των εργαζομένων που δραστηριοποιούνται από το σπίτι, όπως αναφέρει μια νέα έκθεση.

Η καύση από τους λέβητες αποτελεί σημαντική πηγή τοπικής ρύπανσης, αντιπροσωπεύοντας, για παράδειγμα, το 21% των συνολικών εκπομπών σε ολόκληρο το Λονδίνο.

Η μοντελοποίηση προβλέπει ότι η χρήση λέβητα θα αυξηθεί κατά 56% αυτό το χειμώνα, λόγω της αλλαγής που έφερε στον τρόπο εργασίας η πανδημία.

Η έκθεση σημειώνει ότι τα γραφεία των εργαζομένων θα συνεχίσουν να απαιτούν θέρμανση, για το προσωπικό που απαιτείται να βρίσκεται στους χώρους εργασίας.

Σημειώνει, επίσης, ότι οι εκπομπές από τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν περίπου οι ίδιες, επειδή παρόλο που λιγότερα άτομα πηγαίνουν στα γραφεία τους, πολλοί χρησιμοποιούν αυτοκίνητα σε περιπτώσεις που προηγουμένως θα είχαν πάρει λεωφορεία ή τρένα.

Η μελέτη από το think tank ECIU προειδοποιεί ότι η προβλεπόμενη αύξηση των εκπομπών μπορεί να απειλήσει τους νομικά δεσμευτικούς στόχους για την ποιότητα του αέρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr