NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

«Είκοσι Οχτώ»: Το πρώτο μυθιστόρημα του Τάσου Μπαγκέρη, μια αληθινή ιστορία

«Είκοσι Οχτώ»: Το πρώτο μυθιστόρημα του Τάσου Μπαγκέρη,  μια αληθινή ιστορία
22_10_2020 | 21:28 23_10_2020 | 13:20
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία, Επιχειρηματικά Νέα

Κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις Εξάντας και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου, ​το πρώτο μυθιστόρημα του Τάσου Μπαγκέρη με τίτλο «​​Είκοσι Οχτώ».​

Όπως διαβάζουμε σε αυτό «η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι το πιο ευφάνταστο και συναρπαστικό σενάριο. Στη ζωή μας όλα συμβαδίζουν και σφιχτοπλέκονται. Σκεφτόμαστε, πράττουμε και συναισθανόμαστε την ίδια στιγμή. Ο άνθρωπος είναι προικισμένος να δημιουργεί, ταυτόχρονα, σε πολλαπλά και διαφορετικά επίπεδα.

Στο μυθιστόρημα Είκοσι οχτώ, αυτόν τον κανόνα ζωής βιώνει ο Άλκης. To μάρκετινγκ, οι δυνατές φιλίες – σχέσεις και οι πνευματικές αναζητήσεις πραγματώνονται, εκεί που αναπάντεχα λογική και μεταφυσικά γεγονότα, όλα έμελλε να συνυπάρχουν. Ή, μήπως, συγκρούονται και αλληλοαναιρούνται;

Ο Άλκης, ως διευθυντής στα είκοσι οχτώ του, αντιμετωπίζει ανατρεπτικά τις προκλήσεις της αγοράς. Ταξιδεύει, ερωτεύεται, αυτοσαρκάζεται ακροβατώντας ανάμεσα στο νοητό και το πραγματικό.

Τρία "μοιραία" ατυχήματα... Και όμως του το ’χαν πει... 28... Νερό... Τελικά τι είναι τυχαίο στη ζωή; Ο Άλκης ανακαλύπτει την ανυπέρβλητη δύναμη που αποκτά ο άνθρωπος όταν έχει πίστη και θέληση!»

Σημειώνεται πως οι πίνακες που κοσμούν το εξώφυλλο και εσωτερικό του βιβλίου είναι των ταλαντούχων ζωγράφων Μαρίας Τερέζα και Πολύδωρου Αεράκη. Εμπνευσμένοι από συγκεκριμένες στιγμές του «Είκοσι οχτώ».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Τάσος Μπαγκέρης γεννήθηκε το 1950, στα Ανώγεια της Κρήτης, την αετοφωλιά του Ψηλορείτη. Αποφοίτησε από το Σταυράκειο Γυμνάσιο – Λύκειο Ανωγείων. Σπούδασε Business Studies στο Λονδίνο και Advanced Marketing στο Λίβερπουλ.

Έχει εργαστεί σε πολλά και διαφορετικά τμήματα επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει marketing manager σε πολυεθνικές εταιρείες (Carnation κ.ά.) και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά business projects στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Άπω Ανατολή.

Η επαγγελματική ενασχόληση με το marketing και τον χώρο των επιχειρήσεων του έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και να παρακολουθήσει πλειάδα πολυθεματικών σεμιναρίων σε διαφορετικές χώρες και κουλτούρες.

Με την επιστροφή του στην Κρήτη, προωθεί το εξαίρετο κρητικό ελαιόλαδο σε πρωτοποριακή συσκευασία και συμβάλλει αποτελεσματικά στην επώνυμη καθιέρωσή του στη διεθνή αγορά.

Αγαπά την ελληνική φύση με την ακατάλυτη παρουσία-ομορφιά της ελιάς, θαυμάζει τον ελληνικό πολιτισμό και λατρεύει να ταξιδεύει... στην πράξη και στον λογισμό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr