NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού από την PeopleGoal

Νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού από την PeopleGoal

Η PeopleGoal εστιάζοντας στην καινοτομία, μετά από δύο χρόνια μελέτης, ανακοινώνει την νέα έκδοση της πλατφόρμας (PeopleGoal 2.0).

Η αρχιτεκτονική της νέας έκδοσης, PeopleGoal 2.0, βασίζεται στην πραγματική ανάγκη συγχρόνων εταιριών για ευέλικτα HR συστήματα.

Η νέα έκδοση προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις γύρω από τέσσερις βασικούς πυλώνες του HRM – employee onboarding, performance, engagement και development.

Σκοπός της νέας έκδοσης είναι να δοθεί στις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού η ευελιξία που απαιτείται για ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην διαρκώς εξελισσόμενη πραγματικότητα που βιώνουν.

Ανάμεσα στα νέα μοναδικά χαρακτηριστικά που παρέχει η νέα έκδοση στον χρήστη είναι η δυνατότητα να «χτίσει» HR processes μέσω του “workflow builder” αλλά και η επιλογή να διαλέξει best-in-call HR apps (διαδικασίες) μέσω του “App Store”.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Dashboard_new-2-1.png?mtime=20201023160432#asset:219104

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εταιρείας ο Νικόλαος Λυγκώνης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleGoal, δήλωσε: «Η καινοτομία της πλατφόρμας μας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλείας και είμαστε αρκετά περήφανοι για την μέχρι τώρα αποδοχή. Έχουμε ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας που απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και είμαστε ενθουσιασμένοι που το παρέχουμε στην αγορά σε μια εποχή που η ανάγκη για ευελιξία στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού είναι σε υψηλό επίπεδο.»

Ο James Strickland, Ιδρυτής και CTO της PeopleGoal, σχολίασε: «Πιστεύουμε ότι ο πελάτης γνωρίζει καλύτερα από όλους τις ανάγκες της επιχείρησης του, οπότε θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που επιτρέπει στις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού να λειτουργούν με τον δικό τους τρόπο. Η έκδοση 2.0 σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει δυνατότητες για process-customization που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν εφικτές μόνο με την χρονοβόρα παρέμβαση προγραμματιστών. Οι πελάτες της έκδοσης 2.0 αναφέρουν ήδη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους και αυτό είναι εξαιρετική επιβράβευση για το προϊόν που δημιουργήσαμε.»

Product_new.png?mtime=20201023150727#asset:219066

Στον ίδιο τόνο,

«H ομάδα είναι φανταστική, κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το PeopleGoal, ιδιαίτερα αν ψάχνετε για ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και ευέλικτο.»

"Lauren Henley HR Manager, Formula 1"

Το PeopleGoal 2.0 λαμβάνει ήδη ισχυρή αναγνώριση από τον κλάδο, αφού μόλις επιλέχτηκε για Best Business Application, Best Business Software Provider και Best Software-as-a-Service Provider από τα 2020 Computing Technology Product Awards.

Σχετικά με την PeopleGoal

Η PeopleGoal ιδρύθηκε το 2014 από τον Νικόλαο Λυγκώνη και τον James Strickland. Κατά το διάστημα που οι δυο συνιδρυτές εργάζονταν στην EY ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, ήρθαν αντιμέτωποι με την δυσκολία των πελατών τους να εφαρμόσουν αποτελεσματικές διαδικασίες στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Αυτή η πρόκληση πυροδότησε και την ιδέα να ιδρύσουν την PeopleGoal, μια πλατφόρμα που αναβαθμίζει σημαντικά το εργασιακό περιβάλλον, διευρύνει τις δυνατότητες συνεργασίας και βελτιώνει αισθητά την επικοινωνία.

Η PeopleGoal απέκτησε περαιτέρω δυναμική μετά την ένταξη της στο επενδυτικό πρόγραμμα της AngelPad (founded by ex-Googlers #1 US startup accelerator) και πλέον στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται πάνω από 5.000 εταιρίες, ανάμεσά τους η Formula 1, η PUBG και η ελληνική Softomotive.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Επισκεφτείτε το website μας
  • Δείτε οnline demo της πλατφόρμας
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@peoplegoal.com
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr