NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέος Οικονομικός Διευθυντής της Coca-Cola HBC ο Ben Almanzar

Νέος Οικονομικός Διευθυντής της Coca-Cola HBC ο Ben Almanzar

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ήμελλου από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου Coca-Cola HBC στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Ben Almanzar θα ενταχθεί στο δυναμικό της στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και θα διοριστεί στη θέση του Chief Financial Officer από την 1η Απριλίου 2021.

Ο Ben Almanzar, όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, «έχει αποδεδειγμένο ιστορικό και μεγάλη εμπειρία σε ανώτερες χρηματοοικονομικές θέσεις στον παγκόσμιο κλάδο FMCG. Πέρασε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Mars Incorporated», σε διάφορες θέσεις. Πριν ενταχθεί στην Mars, πέρασε δέκα χρόνια στη Nestlé, σε διάφορους ρόλους, στην Ευρώπη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Ben στην Coca-Cola HBC. Οι ισχυρές στρατηγικές, ηγετικές, οικονομικές και επιχειρησιακές δεξιότητές του σε συνδυασμό με το πάθος του για την ανάπτυξη ταλέντων, τον καθιστούν εξαιρετικό ως επιλογή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του, καθώς οδηγούμε την επιχείρησή μας στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης» δήλωσε ο Zoran Bogdanovic, διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr