NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δύο βραβεία για τον Γρηγόρη στα φετινά Peak Performance Marketing Awards

Δύο βραβεία για τον Γρηγόρη στα φετινά Peak Performance Marketing Awards

Στα φετινά Peak Performance Marketing Awards 2020, ο Γρηγόρης «ξεχώρισε, αποδεικνύοντας το θετικό αντίκτυπο και την αποτελεσματικότητα των ολοκληρωμένων στρατηγικών Marketing που εφαρμόζει, όχι μόνο σε παραδοσιακά, αλλά και σε ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας».

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Mediacube, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Food & Beverages» και το χάλκινο στην «Best Campaigns In Performance Marketing». Τα δύο αυτά βραβεία, όπως αναφέρεται, «απέδειξαν ότι η σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων καναλιών έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς η εταιρία παρουσίασε αφενός επιτυχημένα conversions σε όλα τα κανάλια και αφετέρου έλεγχο των KPI’s».

Ο Γρηγόρης, μαζί με τη Mediacube, «σχεδιάζει και υλοποιεί μία 360° Digital Marketing στρατηγική με έμφαση στο performance & στο lead generation, σκοπεύοντας να γίνει η κορυφαία επιλογή στη συνείδηση των καταναλωτών».

«Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr