NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Citi και Mastercard εκδίδουν κάρτες «True Name» για διεμφυλικά και μη δυαδικά άτομα

Citi και Mastercard εκδίδουν κάρτες «True Name» για διεμφυλικά και μη δυαδικά άτομα
26_10_2020 | 15:15 26_10_2020 | 15:21
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Εμπόριο

Η αμερικανική Citi ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την Mastercard για να προσφέρει στα διεμφυλικά και στα μη δυαδικά άτομα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το όνομα που έχουν επιλέξει σε πιστωτικές κάρτες.

Οι επιλέξιμοι πελάτες μπορούν πλέον να ζητήσουν μια νέα πιστωτική κάρτα, η οποία εμφανίζει το όνομά της επιλογής τους. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα χρησιμοποιείται το όνομα που έχουν επιλέξει και όταν καλούν την τράπεζα, αλλά και σε σημεία πρόσβασης στο διαδίκτυο και κινητά.

Η Mastercard κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τις κάρτες «True Name» στις ΗΠΑ πέρυσι, δίνοντας στους ανθρώπους - ιδιαίτερα σε εκείνους από την LGBTQ+ κοινότητα - την ευκαιρία να αντανακλούν την προτιμώμενη ταυτότητά τους στις κάρτες τους.

Η Carla Hassan, επικεφαλής μάρκετινγκ της Citi, δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που παρουσιάσαμε τη δυνατότητα True Name, μέσω της σχέσης μας με την Mastercard, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες μας θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αποκαλούνται με το όνομα που τους αντιπροσωπεύει πραγματικά».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr