NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αυτές είναι οι 1.156 ιστοσελίδες που δεν θα λειτουργούν στον Internet Explorer

Αυτές είναι οι 1.156 ιστοσελίδες που δεν θα λειτουργούν στον Internet Explorer

Από τον επόμενο μήνα, οι χρήστες που θα προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους με τον Internet Explorer, θα βλέπουν ότι ο IE θα αρνείται να τους φορτώσει. Αντί για αυτό, η ιστοσελίδα θα ανοίγει στον Edge, με τη συμπεριφορά να αποτελεί μέρος των σχεδίων απόσυρσης του Internet Explorer της Microsoft.

Η αναγκαστική συμπεριφορά IE-to-Edge θα ενεργοποιηθεί για 1.156 ιστότοπους. Στον πυρήνα αυτής της νέας δυνατότητας υπάρχει ένα νέο αρχείο DLL που η Microsoft πρόσθεσε σιωπηλά στις εγκαταστάσεις του Edge κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό λειτουργεί παρακολουθώντας σε ποιους ιστότοπους προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση ο χρήστης, ανεξάρτητα από το εάν η πλοήγηση προέρχεται από κλικ σε έναν σύνδεσμο ή μέσω πληκτρολόγησης της διεύθυνσης URL στη γραμμή διευθύνσεων.

Τα μεγάλα ονόματα της λίστας περιλαμβάνουν τα YouTube, Instagram, Twitter, Yahoo Mail, StackOverflow, StackExchange, VK, ESPN, Chase, Hotstar, Moneygram, eharmony και GoDaddy.

Έτσι, ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούν να φορτώσουν αυτούς τους ιστότοπους στον Internet Explorer και, κάθε φορά που θα προσπαθούν, ο ιστότοπος θα ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο του Edge.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr