NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Samsung Display πήρε το «πράσινο φως» για να προμηθεύσει με οθόνες την Huawei

Η Samsung Display πήρε το «πράσινο φως» για να προμηθεύσει με οθόνες την Huawei

​Σε μια θετική εξέλιξη για την Huawei, η Samsung Display έλαβε την απαραίτητη έγκριση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προμηθεύσει την κινεζική εταιρεία με πάνελ OLED τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε smartphones.

Η Samsung Display είχε υποβάλει αίτηση για άδεια στο Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α, ώστε να προμηθεύει πάνελ οθόνης στην Huawei, αφού η αμερικανική κυβέρνηση απαγόρευσε σε οποιαδήποτε εταιρεία που χρησιμοποιεί τεχνολογία των ΗΠΑ να προμηθεύει εξαρτήματα σε αυτήν.

Η Samsung είναι η πρώτη κορεατική εταιρεία που λαμβάνει έγκριση από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ για την προμήθεια οποιουδήποτε είδους εξαρτημάτων στην κινεζική εταιρεία. Οι LG Display, SK Hynix και Samsung Electronics έχουν επίσης υποβάλει αίτηση για άδειες για την προμήθεια εξαρτημάτων στην Huawei, αλλά αυτές δεν έχουν ακόμη εγκριθεί.

Το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδέχεται να έδωσε στην Samsung Display την άδεια λόγω του τα πάνελ οθόνης είναι λιγότερο ευαίσθητα προϊόντα σε σύγκριση με τους ημιαγωγούς. Η Huawei μπορεί ήδη να εξασφαλίσει πάνελ OLED από τον κινέζικο κατασκευαστή οθόνης BOE.

Εκτός από την Samsung Display, η Intel και η AMD έχουν επίσης λάβει την απαραίτητη άδεια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την προμήθεια των επεξεργαστών τους στην Huawei.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr