NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

«Τα διεθνή αεροπορικά ταξίδια ενδέχεται να μην ανακάμψουν πριν από το 2024»

«Τα διεθνή αεροπορικά ταξίδια ενδέχεται να μην ανακάμψουν πριν από το 2024»

Η πανδημία θα συνεχίσει να πλήττει την αεροπορική βιομηχανία για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια, και πιθανώς περισσότερο, προειδοποίησε την Τρίτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Raytheon Technologies, Gregory Hayes.

«Τα εσωτερικά αεροπορικά ταξίδια θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να ανακάμψουν. Το πιο προβληματικό κομμάτι πιστεύω ότι είναι τα διεθνή αεροπορικά ταξίδια», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο Fortune Global Forum. «Νομίζω ότι θα φτάσουμε στο 2023, ίσως στις αρχές του 2024, προτού τελικά δούμε μια ανάκαμψη».

Η προειδοποίηση του Hayes απηχεί εκείνες της Διεθνής Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), η οποία φέτος το καλοκαίρι προέβλεψε ότι η παγκόσμια κυκλοφορία επιβατών δεν θα επιστρέψει στα προ πανδημικά επίπεδα πριν από το 2024.

Η παγκόσμια επιβράδυνση στον κλάδο των ταξιδιών και των αερομεταφορών έπληξε πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και τους προμηθευτές τους, συμπεριλαμβανομένης της Raytheon. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι προχώρησε στην κατάργηση 15.000 θέσεων εργασίας, ως αποτέλεσμα της ύφεσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr