NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η θρυλική Harley-Davidson παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο

Η θρυλική Harley-Davidson παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο

​Η Harley-Davidson εγκαινίασε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα αφιερωμένη στα ηλεκτρικά ποδήλατα, σχεδιάζοντας να προσφέρει την πρώτη σειρά προϊόντων στην αγορά την άνοιξη του 2021.

Ο νέος τομέας φέρει την ονομασία Serial 1 Cycle Company, εμπνευσμένος από το «Serial Number One», το ψευδώνυμο της παλαιότερης μοτοσικλέτας της Harley-Davidson.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία υποβοηθούνται από πεντάλ, έρχονται εν μέσω μιας αναπτυσσόμενης βιομηχανίας ebike που τροφοδοτείται από την αυξανόμενη ζήτηση μετά την πανδημία.

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών ποδηλάτων εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019 και προβλέπεται πως θα αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό άνω του 6% από το 2020 έως το 2025, σύμφωνα με την ίδια την Harley-Davidson.

Το νέο brand Harley-Davidson Serial 1 δεν παρείχε λεπτομέρειες απόδοσης ή άλλες προδιαγραφές της νέας σειράς ηλεκτρικών ποδηλάτων. Ωστόσο, η εταιρεία κυκλοφόρησε πολλές φωτογραφίες του πρώτου μοντέλου της.

Τον Ιούλιο, η Harley-Davidson προχώρησε στην κατάργηση 700 θέσεις εργασίας από τις παγκόσμιες δραστηριότητές της, ως μέρος ενός εσωτερικού σχεδίου αναδιάρθρωσης που φέρει την ονομασία "The Rewire".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr