NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Microsoft: Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας των Windows 10

Microsoft: Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας των Windows 10

​Σε σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας των Windows 10 φαίνεται πως θα προχωρήσει η Microsoft εντός του 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Windows Central.

Όπως αναφέρεται, το project έχει την κωδική ονομασία Sun Valley και αφορά σε μια ενημέρωση ολόκληρου του περιβάλλοντος εργασίας. Αναμένεται πως θα δούμε νέα εμφάνιση στο μενού Έναρξης και το Action Center, μια βελτιστοποιημένη γραμμή εργασιών και πολλά άλλα.

Είναι πιθανό το νέο περιβάλλον εργασίας (UI) Sun Valley να είναι παρόμοιο με αυτό που περιμένουμε να δούμε από τα Windows 10X (η οποία σχεδιάζεται για foldable υπολογιστές). Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα είναι ακριβώς τα ίδια. Η εταιρεία έχει κάνει αυτό το λάθος στο παρελθόν, με τα Windows RT και τα Windows 8, αναπτύσσοντας δύο λειτουργικά συστήματα που έμοιαζαν αλλά έκαναν διαφορετικά πράγματα. Είναι πιο πιθανό ότι η έκδοση Sun Valley θα προσαρμοστεί περισσότερο για desktop υπολογιστές.

Ωστόσο, δεν δίνονται στη δημοσιότητα συγκεκριμένες λεπτομέρειες, απλώς ότι το UI θα αναθεωρηθεί. Όλα αυτά αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους με το Cobalt update, το οποίο πρόκειται να διατεθεί στο δεύτερο μισό του 2021 (επίσης γνωστό ως 21Η2).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr