NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Δεν υπάρχουν πια κεραμίδια

The Unkeeper: Δεν υπάρχουν πια κεραμίδια

Θα τρέξει διαγωνισμούς η Κυβέρνηση για τη νέα καμπάνια για την πανδημία. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, αλλά μεταξύ μας τώρα τι κάνει νιάου νιάου στις ταράτσες (διότι δεν υπάρχουν πια κεραμίδια).

Το καταθέτουμε εδώ η Κυβέρνηση να το δει ότι το ποσό τω 2 εκ. μόνο στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας χτυπάει άσχημα. Έχει ασφαλώς λογική και επιχειρήματα η απόφαση αλλά είναι κάπως άδικο.

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τι έγινε ο διαγωνισμός; Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πότε θα βγει η απόφαση; Περιφέρεια Ιονίων προκηρύσσει αβέρτα. Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνεται της μουρλής στις περιφερειακές συνεδριάσεις. Βλέπεται το σύστημα… Τατούλη ζέχνει. Περιφέρεια Αττικής πήραν τον Μπάρλα, ναι καλά ακούσατε πήρανε τον Μπάρλα για να τρέξει το κομμάτι των διαγωνισμών. Φανταστείτε τι έχει να γίνει ή τι θα γίνει. Στην Περιφέρεια Κρήτης βγήκε η απόφαση αλλά… Περιφέρεια Μακεδονίας γίνεται της τρελής με τα «πορτοκάλια», αλλά έχει μπόλικους διαγωνισμούς να μοιράζει.

Το deal που σας αναφέραμε πρόσφατα ολοκληρώνεται μιας και οι δυο πλευρές ρίξανε νερό στο κρασί τους. Θα είναι αχτύπητοι από 1η Γενάρη.

Εκεί στη Mullen μια εμπειρία στο τυρί την έχουνε άντε και με τη μυτζήθρα και το ξινοτύρι που πάει πολύ με τον καφέ. Βλέπεις ο πελάτης περιφέρεια Ηπείρου ανοίγει πόρτες.

Τέλος η Μελέτη από τον ALPHA. Επιτέλους τέλος. Είναι ότι πιο αντιτηλεοπτικό ον υπάρχει. Κάποιος να της πει over άσχετα με τα κονέ που έχει. Να σημειώσουμε μετά την Τατιάνα που βρίσκει θύματα στους πενταψήφιους. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει το ΕΣΡ.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί για μία διαφημιστική ήταν πάντα μία κολακεία. Από τις πολλές καραμπόλες στη μετακίνηση των λογαριασμών αφορά και την Εθνική Τράπεζα που φεύγει από την Cream μετά από 7 με 8 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι το μη αεικίνητο έχει η ALPHA Bank σε διαφήμιση και σε pr.

Πάντως οι διαφημιστικές πρέπει να συνεννοούνται μεταξύ τους για το concept των τραπεζικών σποτ. Έχουμε δει αρκετά από αυτά να επικοινωνεί ένα στέλεχος της τράπεζας με τους πελάτες μέσω webcamera. Ελληνική διαφήμιση.

Το θέμα των πιστωτικών τζίρου που το σήκωσε ψηλά ο Παπαλιός. Θα σταθούμε σε δύο σημεία. Ποιος σταθμός κλώτσησε πρώτος με ποιον διαφημιζόμενο και στο σχόλιο του Παπαπολύζου για την γνωστή καραμέλα της αυτορρύθμισης.

Ένα ισιοτικό μαλλιών θα το χρειαστούν εκεί κοντά στη Μεσογείων διότι ενέκυψε έρωτας. Ωραίες ειδήσεις!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr