NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η LG αναγνωρίζεται από τους Αρχιτέκτονες για την καινοτομία σχεδιασμού

Η LG αναγνωρίζεται από τους Αρχιτέκτονες για την καινοτομία σχεδιασμού

Tο Αμερικανικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτόνων (AIA) της Καλιφόρνια, ένας οργανισμός με περισσότερους από 11.000 αρχιτέκτονες και επαγγελματίες design στις Ηνωμένες Πολιτείες, απένειμε στην LG Electronics (LG) το Βραβείο Architectural Technology Innovation.

Η διάκριση αυτή, επιβραβεύει τις cable-less LED και transparent οθόνες της LG, «καθώς και τη δέσμευσή της να αποτελεί συνεργάτη καινοτομίας». Η απονομή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας εικονικής εκδήλωσης για τον εορτασμό της ολοκλήρωσης μιας μεγάλης εγκατάστασης ψηφιακής σήμανσης με τεχνολογία LED στα κεντρικά γραφεία του ΑΙΑ στην Καλιφόρνια.

Η LG συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο για την αναβάθμιση των κεντρικών του γραφείων, εγκαθιστώντας πρωτοποριακές λύσεις ψηφιακής σήμανσης όπως Ultra Stretch, Window-Facing και Transparent OLED οθόνες. Με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου που αντικατοπτρίζει τις αξίες της αρχιτεκτονικής και το μέλλον του σχεδιασμού, οι συγκεκριμένες λύσεις της LG δημιούργησαν ένα περιβάλλον όπου οι αρχιτέκτονες θα μπορούν να βιώσουν δυναμικές και αξέχαστες εμπειρίες επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η τεχνολογία είναι αλληλένδετη με το design».

«Καθώς ξεκινήσαμε το νέο μας project, βασικός μας στόχος ήταν να διαμορφώσουμε έναν χώρο που θα αναδείκνυε πώς το design μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που αυξάνει την παραγωγικότητα του προσωπικού μας και την αποτελεσματικότητα των μελών μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επιχειρηματική επιτυχία», δήλωσε η Debra Gerod, πρόεδρος της FAIA στην Καλιφόρνια. «Αυτό ήταν δυνατό μόνο με μια συλλογική και ολοκληρωμένη προσπάθεια με τις οθόνες LG να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιτυχίας».

Για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για όλους τους τύπους εμπορικών εγκαταστάσεων, «η LG προσφέρει μια σειρά προϊόντων LED και OLED για διαφορετικές υλοποιήσεις. Μία από τις προηγμένες λύσεις της LG, είναι η LED σειρά LSAA που επιτρέπει την εύκολη κατασκευή μεγάλων οθονών. Με ένα αυτόνομο LED cabinet hub (600Wx337,5Hx44,9D mm), η οθόνη LSAA παρέχει ισχύ και σήμα σε ολόκληρη τη σήμανση χωρίς επιπλέον καλωδίωση, επιτρέποντας στους εγκαταστάτες να συνδέουν πολλές οθόνες με έως και 16:9 4K UHD ανάλυση».

«Η Transparent OLED οθόνη της LG έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρήσης σε εξειδικευμένες εμπορικές εφαρμογές, ιδίως στο λιανικό εμπόριο και τον ξενοδοχειακό τομέα. Η ευέλικτη οθόνη 55 ιντσών, προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας, γεγονός που σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν βίντεο στην οθόνη και ταυτόχρονα αντικείμενα πίσω από την οθόνη. Το LG Transparent LED Film τοποθετείται εύκολα σε επιφάνειες από γυαλί, μετατρέποντας μαγικά την εκάστοτε επιφάνεια σε ψηφιακή σήμανση, παρέχοντας διάφορες πληροφορίες και προσελκύοντας την προσοχή των περαστικών».

Για να βοηθήσει τους αρχιτέκτονες και τους designers να ενσωματώσουν προηγμένες commercial display τεχνολογίες στα οικοδομικά τους έργα, «η LG προσφέρει μια διευρυμένη σειρά ψηφιακών εργαλείων «Building Information Modeling» (BIM)». Επίσης, η πρωτοβουλία της εταιρείας "One LG", «δεν αφορά μόνο προηγμένες οθόνες για επαγγελματική χρήση, αλλά και βραβευμένα συστήματα HVAC, ηλιακές μονάδες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού, ενσωματωμένες συσκευές και άλλα».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε σε αυτό το έργο, καθώς θέλαμε πολύ να παρουσιάσουμε την τεχνολογία και τις πρωτοποριακές λύσεις που παρέχει η LG», δήλωσε ο Paik Ki-mun, senior vice president and head of the Information Display business unit of LG Electronics Business Solutions Company. «Το Βραβείο Architectural Technology Innovation είναι μια απόδειξη για το πώς η ψηφιακή σήμανση μπορεί να βελτιώσει και να αναβαθμίσει ένα καλά μελετημένο design project».

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr