NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Content Marketing & SEO Courses για όλες τις επιχειρήσεις, από την ChannelDoubler

Content Marketing & SEO Courses για όλες τις επιχειρήσεις, από την ChannelDoubler

Η ChannelDoubler, με 17 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών Digital Marketing, ανακοίνωσε ένα σετ από δύο πολύ αναλυτικά δομημένα courses, για το On-Page SEO και το Content Marketing.

Αυτά τα courses, όπου το ένα είναι συνέχεια του άλλου, αποτελούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για την άμεση εφαρμογή ενεργειών SEO και Content Marketing. Εάν υπάρχει ένα σωστό website, τότε αυτό που χρειάζεται είναι το Content Marketing.

Ποιο πρόβλημα λύνουν τα Courses;

Τα courses φτιάχτηκαν για να δώσουν ένα τέλος στο εκτενές χάσιμο χρόνου και χρημάτων μίας επιχείρησης. Ένα λάθος website και μία λάθος στρατηγική Content Marketing, οδηγούν σε πολύ μεγάλα νούμερα από χαμένα χρήματα, μήνες και χρόνια από λάθος ενέργειες.

Τα courses προσφέρουν όλη τη γνώση ώστε όλα να γίνουν σωστά, από το 0 έως το 100. Οι λάθος ενέργειες κοστίζουν και σε χρόνο διόρθωσης. Ειδικά στις μηχανές αναζήτησης, οι διορθωτικές ενέργειες παίρνουν χρόνο για να εμφανίσουν ένα σωστό αποτέλεσμα, ακόμη και εάν διορθωθεί όλο το website σε μια ημέρα.

Όταν αυτό είναι δεδομένο, ποιος ο λόγος να γίνει η αρχή με κάτι λάθος ή να μην υπάρξει άμεση διόρθωσή του; Γιατί να χάνεται χρόνος και χρήματά;

Ποιες ενότητες καλύπτουν τα Courses;

Tα courses καλύπτουν, με απόλυτη στόχευση, όλο το φάσμα του SEO και του Content Marketing για Organic Ranking και Traffic. Δεν είναι γενικά για το Digital Marketing, αλλά καλύπτουν:

  1. On-Page SEO: Εκπαίδευση στο πώς να στήσει κανείς από το μηδέν μία σωστή SEO ιστοσελίδα (domain, hosting, theme, speed, security, keywords research, structure, seo content creation, metrics setup, launch). Η εκπαίδευση γίνεται με βάση το WordPress ως CMS, αλλά εφαρμόζεται εκεί που επιθυμεί ο εκπαιδευόμενος. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι παροχές είναι εδώ.
  2. Content Marketing Planning and Execution: Εκπαίδευση σε όλους τους τομείς του Content Marketing από την πλευρά του Organic Ranking και όχι των Adwords και Social Media Campaigns. Δηλαδή, στο πώς θα φέρει ο ενδιαφερόμενος επισκεψιμότητα και θα κάνει rank τα URLs της ιστοσελίδας του. Περιλαμβάνονται: Content Campaign Planning, Keyword Research for Content Marketing, KPI’s, Metrics, Local SEO, Mobile SEO, Backlinking Strategies, Negative SEO, και άλλα πολλά στοχευμένα θέματα.

Ο καιρός για πειραματισμούς έχει παρέλθει και η ανάγκη για ολοκληρωμένη και δομημένη γνώση είναι εδώ. Οι εποχές μας διακρίνονται από την «Do or Die» λογική. Ή μία επιχείρηση (ή ένας επαγγελματίας) μαθαίνει να κάνει σωστά τις ενέργειες που πρέπει, είτε βυθίζεται και εξαφανίζεται.

Η γνώση υπάρχει και είναι διαθέσιμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτησή της μέσω ενός δομημένου τρόπου, που δείχνει το τι, το πώς και το γιατί.

Τα δύο courses δεν είναι καθόλου θεωρητικά. Όλα τα βήματα, οι οδηγίες, οι ρυθμίσεις και το setup δίνονται σε πολύ μεγάλο βάθος και οι εκπαιδευόμενοι τα εφαρμόζουν καθώς προχωρούν στα μαθήματα.

Η ομάδα της ChannelDoubler πραγματοποιεί εβδομαδιαίες συναντήσεις επίλυσης αποριών και παροχής συμβουλών (για τα self-paced μαθήματα), παρέχοντας και επιτόπου λύσεις (στα Live Classes). Η εταιρεία προσφέρει τις ίδιες γνώσεις που παρέχει και στους πελάτες της ως υπηρεσίες.

Θα γλιτώσω χρήματα κάνοντας το/τα Course/s;

Για την κατασκευή ενός website απαιτούνται από 800 (για ένα πολύ απλό website) έως 2000-3000 ευρώ για να είναι και SEO σωστό, όπως πρέπει να είναι ένα site.

Για μηνιαίες Content Marketing ενέργειες - και όχι για «κακό SEO της μίας φοράς» - απαιτούνται από 3000 έως άγνωστο αριθμό χιλιάδων ευρώ για λίγους μήνες, ανάλογα τη στόχευση της επιχείρησής.

Τις περισσότερες φορές, σε επίπεδο 12μηνου, το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο, ειδικά για όσες επιχειρήσεις στοχεύουν εκτός της χώρας τους. Και πάλι... δεν θα ξέρουν τι να περιμένουν, τι ενέργειες τρέχουν για λογαριασμό τους, τι δυνατότητες, ευκαιρίες και απειλές/προβλήματα υπάρχουν που τις επηρεάζουν, όσον αφορά στις μηχανές αναζήτησης.

Τέλος, δεν θα ξέρουν τι ενέργειες και budget πρέπει να δώσουν για Adwords (και τι έχει νόημα να το κάνουν), τι για Social. Όλα αυτά είναι πολλά χρήματα για μία σαιζόν, αλλά ακόμη περισσότερα για non-seasonal επιχειρήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά τα χρήματα που φεύγουν μαζί με το χρόνο, αν η επιχείρηση δεν ξέρει πώς να παρακολουθεί την πρόοδο κάθε μήνα.

Υπάρχουν Ειδικές Προϋποθέσεις για την Παρακολούθηση;

Και τα 2 courses απευθύνονται σε non-developers και δεν χρειάζεται καμία τεχνική γνώση προγραμματισμού.

Επιπλέον Παροχές

Η ChannelDoubler παρέχει τα παρακάτω για την άρτια παρακολούθηση και διευκόλυνση στην εκμάθηση.

  1. Δωρεάν hosting για όλη τη διάρκεια των courses.
  2. Πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  3. Πλήρες WP manual για χρήστες και όχι για developers.

Επισκεφθείτε τους συνδέσμους που αναφέρονται και μάθετε περισσότερα.

Τώρα είναι η σωστή στιγμή για διόρθωση, απόκτηση γνώσης και σωστές ενέργειες. Η αγορά άλλαξε.

Στοιχεία επικοινωνίας ChannelDoubler Digital:

  • +44 7780205719
  • elearning@channeldoubler.com
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr