NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το YouTube θα ζητά επιβεβαίωση ηλικίας στους χρήστες από την Ευρώπη

Το YouTube θα ζητά επιβεβαίωση ηλικίας στους χρήστες από την Ευρώπη

​Το YouTube ανακοίνωσε μια νέα επέκταση στις απαιτήσεις για επαλήθευση ηλικίας, στους χρήστες που το επισκέπτονται από την Ευρώπη..

Η υπηρεσία αναφέρει ότι ορισμένοι χρήστες στην περιοχή θα πρέπει να επιβεβαιώνουν την ηλικία τους τους επόμενους μήνες, προτού μπορέσουν να παρακολουθήσουν περιεχόμενο με περιορισμό ηλικίας.

Σε μια σχετική ανάρτηση, το YouTube δήλωσε ότι η πολιτική επαλήθευσης ηλικίας συμμορφώνεται με την οδηγία για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι χρήστες στην περιοχή θα πρέπει να υποβάλουν αποδεικτικά για την ηλικία τους, όταν θα προσπαθούν να παρακολουθήσουν βίντεο με περιορισμούς ηλικίας, σε περιπτώσεις όπου το YouTube δεν θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τα στοιχεία τους.

Αυτές οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν έγκυρη ταυτότητα ή πιστωτική κάρτα, που να δείχνει ότι ο χρήστης είναι άνω των 18 ετών.

Τους επόμενους μήνες, η εταιρεία θα διαθέσει αλλαγές, οι οποίες θα έχουν «ως αποτέλεσμα περισσότερα βίντεο να υπόκεινται σε περιορισμούς ηλικίας». Αυτές θα βασίζονται στην τεχνολογία της μηχανικής μάθησης για τον εντοπισμό ευαίσθητου περιεχομένου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr