NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

BQC: «Άνοιξαν» οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο στο πρότυπο ISO 22301:2012

BQC: «Άνοιξαν» οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο στο πρότυπο ISO 22301:2012

Στις μέρες μας, οι καταστροφές λόγω ανθρώπινης υπαιτιότητας αλλά και λόγω της εκδίκησης της φύσης, ακόμη και οι τρομοκρατικές επιθέσεις, αποτελούν σχεδόν καθημερινό παγκόσμιο φαινόμενο.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε το μέγεθος μιας καταστροφής ούτε να αποτρέψουμε τον ερχομό της. Δύναται όμως, με επιμελή σχεδιασμό και κατάλληλη προετοιμασία, να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό το μέγεθος της οποιασδήποτε απώλειας.

Η BQC πραγματοποιεί το Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας - ISO 22301:2012.

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 11/12/2020
  • Τρόπος Διεξαγωγής: Online
  • Διάρκεια Προγράμματος: 1 ημέρα

Περιγραφή Σεμιναρίου

Τα πυκνά σοβαρά συμβάντα των τελευταίων χρόνων, ήταν η αφορμή από την Διεθνή κοινότητα για τη δημιουργία νέων μεθόδων και πρακτικών για τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών, ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης ISO εξέδωσε ένα νέο πρότυπο για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνέχειας - ISO 22301, με τίτλο “Society Security – Business Continuity Management Systems – Requirements”.

Ένα Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας παρέχει μια υποδομή, πάνω στην οποία βασίζονται οι λειτουργίες του οργανισμού ως προς την ανθεκτικότητα τους σε ενδεχόμενες απειλές, αναπτύσσοντας παράλληλα τη δυνατότητα άμεσης αντίδρασης.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η παρουσίαση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22301 και η κατάρτιση όλων των συμμετεχόντων στις απαιτήσεις αυτές. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα παρουσιαστούν πρακτικές και εργαλεία που θα βοηθήσουν στην εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και θα γίνει συζήτηση γύρω από συγκεκριμένα πρακτικά θέματα.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

  • Τι είναι το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (BCMS) - Τι είναι το Περιστατικό Επιχειρησιακής Συνέχειας
  • Οφέλη από την εφαρμογής ενός Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (BCMS)
  • Πλαίσιο του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (PDCA Lifecycle)
  • Κατανόηση της ανάλυσης Επιχειρησιακών Επιπτώσεων (Business impact analysis – BIA), περιεχόμενα BIA report και ανάλυση κινδύνων σε έναν οργανισμό
  • Καθορισμός της στρατηγικής Επιχειρησιακής Συνέχειας, κατηγορίες, ανάπτυξη και εφαρμογή της Ανταπόκρισης (BCM response), περιεχόμενα των Πλάνων Επιχειρησιακής Συνέχειας, πώς συντάσσουμε πλάνα Επιχειρησιακής Συνέχειας
  • Ασκήσεις, Διατήρηση & Αναθεώρηση, Έλεγχος των Πλάνων Επιχειρησιακής Συνέχειας, Διαχείριση Επικοινωνίας

Κόστος Σεμιναρίου

Το κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο «Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας - ISO 22301:2012» είναι 250€.

Η BQC προσαρμόζει την τιμολογιακή της πολιτική για ανέργους και φοιτητές. Κάθε 2η συμμετοχή από την ίδια εταιρεία θα έχει έκπτωση 10%.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της BQC μπορούν να επιδοτηθούν μέσω του ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,24%). Ο ΟΑΕΔ παρέχει στις εταιρείες τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους, εκμεταλλευόμενες το 0,24% από τις εργοδοτικές εισφορές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website του ΟΑΕΔ. Η υποβολή αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% μπορεί να γίνει το αργότερο 10 εργάσιμες πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Γιατί να επιλέξετε τη BQC

Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης καθώς και σε θέματα Επιχειρησιακής Συνέχειας. Οι μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν διαλέξεις, χρήση απτών παραδειγμάτων και ομαδική συμμετοχή.

Κλείστε θέση τώρα για το Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας - ISO 22301:2012. Κάντε Εγγραφή εδώ: bqc.gr


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr