NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Δωρεάν εξ αποστάσεως ταχύρρυθμα τμήματα Η/Υ από το e-gnosis και την Equal Society​

Δωρεάν εξ αποστάσεως ταχύρρυθμα τμήματα Η/Υ από το e-gnosis και την Equal Society​

Η Equal Society και το πρόγραμμα E-Gnosis αγκαλιάζουν την ψηφιακή εποχή επενδύοντας στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και στηρίζοντας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες όλους όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη γνώση.

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ουσιαστική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών, η Equal Society εγκαινιάζει τον νέο κύκλο δωρεάν, εξ αποστάσεως, ταχύρρυθμων τμημάτων εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Τώρα οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα E-Gnosis, να εκπαιδευτούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους και να λάβουν άμεσα αναγνωρισμένη πιστοποίηση για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων. Οι εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιούνται αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.e-gnosis.gr ή εναλλακτικά να καλέσουν στο 211.70.51.841 και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να διεκδικήσουν το επόμενο τους βήμα στην αγορά εργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr