NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Ένα χταπόδι… χωρίς πλοκάμια

The Unkeeper: Ένα χταπόδι… χωρίς πλοκάμια

MullenLowe (Amirati pure Linta – Lowe Lintas – Lintas Athens) over στην Ελλάδα και βάζουν, ναι βάζουν τον Παριανό να παίξει τον ίδιο ρόλο όπως και με τη McCann Athens. Τι δηλαδή; Κλείνουμε τα γραφεία και ο Παριανός πληρώνει για τη χρήση του τίτλου κάποιο ετήσιο fee.

Δηλαδή ο ζάμπλουτος Παριανός κλείνει γραφεία στην Ελλάδα με τον παρά του και τον τσαμπουκά του. Τι άλλο έρχεται, δείτε το δίκτυο της IPG και αναμείνατε στο ακουστικό.

Μεταξύ μας το χταπόδι τέλος. Δεν γίνεται ο Παριανός να έχει δύο AD γραφεία και οι κακές γλώσσες λένε ότι το λογιστήριο είναι ένα και κουμάντο ο Χατζίσης. Και ραπόρτο όχι πια στο Λονδίνο αλλά στα Σίδερα.

Το οξύμωρο βάζουν επικεφαλής τον Μιχόπουλο. Ά ρε Lintas τι σου ‘μέλλε να ζήσεις. Από Φοίβο Μορίδη, Μαρίνα Βερνίκου στον Μιχόπουλο για να σου ψάλει το τρισάγιο.

Προσέξτε στην ανακοίνωση δεν λένε ότι φεύγει από τη WS, η οποία δεν έχει ΑΦΜ. Που σημαίνει και στα δύο μαγαζιά. Μια χαρά και δύο τρομάρες θα λέγαμε και εμείς.

James Nass και Θάνος Βλαχόπουλος οι σωτήρες της lintas εκπαραθυρώνονται με προσχήματα. Σκεφτείτε Nass και Μιχόπουλος και κάντε συγκρίσεις τίποτα άλλο. Βλαχόπουλος από τα ιστορικά στελέχη της Lintas που τι δεν πέρασε σε αυτή την διαδρομή θα συνεχίσει λένε ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ, CFO και Business Development Director. Οι καλοί δεν χάνονται.

Χάρης Παριανός: «Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μιχόπουλου, η υπάρχουσα ομάδα της MullenLowe Athens, ενισχύεται σημαντικά και θα καταφέρει να στηρίξει ακόμα πιο αποτελεσματικά, την ανάπτυξη των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά μας» και ρωτάμε εμείς γιατί δεν κάνει πρωταγωνίστρια την McCann και θέλει να κάνει τη Lintas; Θα καταφέρει λέει, ναι θα καταφέρει να στηρίξει ακόμα πιο αποτελεσματικά, την ανάπτυξη των πελατών της στην Ελλάδα ο Μιχόπουλος ότι δηλαδή έκανε και στη McCann.

Δηλαδή ο Μιχόπουλος θα καταφέρει να γυρίσει όλη τη Unilever στο μαγαζί; Όλοι το πιστεύουμε πως όχι. Απλά χρησιμοποιήθηκαν από το δίκτυο για να την κλείσουν.

Δημήτρης Μιχόπουλος: «θα υλοποιήσουμε ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης τόσο για την εταιρία, όσο και για τους ανθρώπους της και τους συνεργάτες της». Ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης όπως ας πούμε McCann & WS που στην Ελλάδα κλείσανε και πληρώνουν fee ως affiliate agency, στη Lintas θα υλοποιήσουμε ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, δηλαδή κλείσιμο και όσο για τους ανθρώπους της...

Ο Δημήτρης Μιχόπουλος είναι thought leader, που τους βρίσκουν τέτοιους τίτλους; Να ζούσε ο Φίλιππος Συρίγος να τα διάβαζε.

Στο μεταξύ στη WS θα είναι η διαρχία των δύο κοριτσιών... Ώρε τασάκια που θα φεύγουνε όπως γράφαμε πρόσφατα.

Πάντως από την εξέλιξη αυτή στα Σίδερα, μόνο βεγγαλικά δε ρίξανε ενώ στην Καποδιστρίου κλάμα.

Και έτσι στην εποχή του κορονοιού έχουμε το πρώτο κρούσμα στην αγορά.

Μπορεί κάποιος να μας πει γιατί ο Κουρτάκης «αγαπά» τόσο πολύ τον Κυρ Θωμά;

Σποτ της Digea. Έξυπνη επιλογή ο Φιλιππίδης αλλά το concept με το ζευγάρι να ρωτάει σαν χαζό τελείως άστοχο. Να σημειώσουμε και μία ανακρίβεια που ακούγεται: ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βλέπουν μέσω Digea. Να τους πούμε ότι υπάρχουν περίπου και 250 «λευκές περιοχές» που βλέπουν με το αναλογικό σήμα εν έτει 2020. Και είναι γνωστοί οι λόγοι...

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr