NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Zoom: Νέα λειτουργία για την αντιμετώπιση επιθέσεων «Zoombombing»

Zoom: Νέα λειτουργία για την αντιμετώπιση επιθέσεων «Zoombombing»

​Το Zoom διέθεσε μια νέα δυνατότητα που μπορεί να ειδοποιήσει τους διοργανωτές ψηφιακών συνεδρίων όταν οι διαδικτυακές τους συναντήσεις κινδυνεύουν να διαταραχθούν μέσω επιθέσεων Zoombombing.

Με την ονομασία «At-Risk Meeting Notifier», αυτή η νέα δυνατότητα θα πραγματοποιεί συνεχή σάρωση δημόσιων δημοσιεύσεων σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης και άλλους δημόσιους ιστότοπους, αναζητώντας συνδέσμους Zoom.

Όταν η λειτουργία θα εντοπίζει μια τέτοια διεύθυνση, θα στέλνει αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διοργανωτές της διάσκεψης με μια προειδοποίηση ότι άλλα άτομα ενδέχεται να έχουν πρόσβαση και πιθανώς να διακόψουν την ηλεκτρονική συνάντησή τους.

Αυτοί οι τύποι διαταραχών είναι γνωστοί ως επιδρομές Zoombombing και αποτελούν σημαντικό ζήτημα για την εταιρεία. Το Zoombombing αναφέρεται στη σύνδεση σε μια τηλεδιάσκεψη χωρίς πρόσκληση, διακόπτοντας την και προκαλώντας αναταραχές, με πορνογραφικό περιεχόμενο ή απειλές σε άλλους συμμετέχοντες.

Τα περιστατικά Zoombombing συμβαίνουν συνήθως όταν ένας από τους συμμετέχοντες μοιράζεται έναν σύνδεσμο για μια σύσκεψη Zoom (και μερικές φορές τον κωδικό πρόσβασής του) σε κοινωνικά μέσα, κανάλια Discord ή ποστ στο Reddit, ζητώντας από άλλους να διακόψουν τη διάσκεψη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr