NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

BriQ Properties: Αγορά τριών οικοπέδων, επένδυση στα logistics

BriQ Properties: Αγορά τριών οικοπέδων, επένδυση στα logistics

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι την 16η Νοεμβρίου 2020 προχώρησε στην αγορά τριών οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 27.389,50 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής έναντι συνολικού τιμήματος € 2.025.186.

Τα δύο από αυτά τα οικόπεδα είναι όμορα στα προσφάτως αποκτηθέντα οικόπεδα της Εταιρείας επιφανείας 57.529 τ.μ. επί των οποίων ήδη αναπτύσσει σύγχρονο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής επιφάνειας 20.764,42 τ.μ.

Με τη νέα αυτή αγορά, η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει δεύτερο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής επιφάνειας περίπου 10.000 τ.μ. με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου συγκροτήματος Logistics. Η εν λόγω επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια που προήλθαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, Άννα Αποστολίδου σημείωσε ότι «Η Εταιρεία συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις της σε ανάπτυξη νεόδμητων κτιρίων logistics, σύγχρονων προδιαγραφών, τα οποία προσφέρουν υψηλότερες και σταθερότερες αποδόσεις και προσελκύουν αξιόπιστους μισθωτές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr