NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 24 Νοεμβρίου η παρουσίαση του MITEF Greece Startup Competition 2021​

Στις 24 Νοεμβρίου η παρουσίαση του MITEF Greece Startup Competition 2021​

Την παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2021” θα κάνουν διαδικτυακά την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, στις 17:00 το MIT Enterprise Forum Greece, και o Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το διαγωνισμό “MITEF Greece Startup Competition 2021”, που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 θεματικές ενότητες: «General», «Energy» και «Maritime».

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, για 3η συνεχή χρονιά είναι ο αποκλειστικός χορηγός της θεματικής ενότητας «Energy Track», στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ σχετικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας.

Την παρουσίαση θα ανοίξουν με ένα σύντομο χαιρετισμό οι κ.κ.:

  • Ευστράτιος Στυλιανίδης, Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης ΑΠΘ και Πρόεδρος ΕΛΚΕ ΑΠΘ
  • Γεράσιμος Σπυριδάκης, Πρόεδρος του MITEF Greece

Παρουσιάσεις:

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος του MITEF Greece. Θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το διαγωνισμό 2021 και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • Μιχάλης Αγαπίου, Founder & CEO της εταιρείας Syndeseas Integrated Solutions, 3ος νικητής του Startup Competition 2020. Θα μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού στην ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησης του.
  • Δρ. Τζένη Λειβαδάρου, Μηχανικός Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. Θα αναφερθεί στο ρόλο και τη συνεισφορά του ομίλου στον διαγωνισμό.

Την παρουσίαση θα συντονίζει η Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Εκτελεστική Διευθύντρια του MITEF Greece.

Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και θα απαντηθούν τα ερωτήματα του κοινού.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr