NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Στρατηγική συνεργασία MFI και FPSA για την Process Expo 2021

Στρατηγική συνεργασία MFI και FPSA για την Process Expo 2021
19_11_2020 | 17:57
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

Η Messe Frankfurt Inc. (MFI) και ο σύνδεσμος Food Processing Suppliers Association (FPSA) ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται και ενώνουν τους πόρους τους προκειμένου να δημιουργήσουν και να συνδιοργανώσουν την Process Expo, την μεγαλύτερη οριζόντια εμπορική έκθεση της Αμερικής για τη βιομηχανία επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων και ποτών.

Με τις ισχυρές επαφές του FPSA και την διεθνή φήμη της MFI, η Process Expo «θα επωφεληθεί από μία εκτεταμένη παγκόσμια εμβέλεια και μια προσαρμοσμένη εμπειρία τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες».

Νωρίτερα φέτος, «η MFI ξεκίνησε τη διαχείριση της επόμενης διοργάνωσης της Process Expo. Τώρα, ως μέρος μιας κοινοπραξίας, η μακροζωία του FPSA στον κλάδο θα συμπληρωθεί από την εξειδίκευση στη διαχείριση εκδηλώσεων, μάρκετινγκ και πωλήσεων που παρέχει η MFI».

Η Messe Frankfurt οργανώνει έως σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο επεξεργασίας και τεχνολογίας τροφίμων που αποτελείται από πέντε διεθνείς εκθέσεις στην Αργεντινή, τη Ρωσία, την Ταϊλάνδη και τη Γερμανία. Προωθώντας καινοτόμες και πρακτικές λύσεις για έναν αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό, αυτές οι κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις προσελκύουν περίπου 1.400 εκθέτες και περισσότερους από 93.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Εστιάζοντας στην ανάδειξη της εκδήλωσης και την επανασύνδεση εγχώριων και διεθνών εταιρειών με το target group τους, η Process Expo «πρόκειται να είναι το πρώτο σημαντικό γεγονός για τη βιομηχανία επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων και ποτών το 2021. Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο McCormick Place, Lakeside Center στο Σικάγο του Ιλλινόις».

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, «ο FPSA και η MFI θα διατηρήσουν τη μακροχρόνια δέσμευσή τους για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της βιομηχανίας επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων και ποτών και για την παρουσίαση των πιο πρόσφατων μηχανημάτων, προϊόντων, τεχνολογίας και υπηρεσιών που προσφέρει η βιομηχανία. Η εκδήλωση θα συνεχίσει να χρησιμεύει ως παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα για μηχανολόγους, επιστήμονες, έρευνα & ανάπτυξη, πωλήσεις καθώς και από μικρές έως μεγάλες εταιρείες επεξεργασίας και συσκευασίας, καθώς και κατασκευαστές και προμηθευτές».

«Η συνεργασία μεταξύ MFI και FPSA θα φέρει πληθώρα συναρπαστικών νέων αλλαγών στην Process Expo. Με μια ανανεωμένη εμφάνιση και μια νέα εστίαση στην επικοινωνία των ενδιαφερομένων, ο στόχος της ομάδας για την εκδήλωση του 2021 και μετά είναι να αναζωογονήσει το brand καθώς και να ικανοποιήσει και να υπερκαλύψει τις ανάγκες όλων των συμμετεχόντων. Για συμμετοχή ή περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myprocessexpo.com».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr