NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Lime σχεδιάζει «τρόπους λειτουργίας» πέρα από τα ποδήλατα και τα σκούτερ

Η Lime σχεδιάζει «τρόπους λειτουργίας» πέρα από τα ποδήλατα και τα σκούτερ

​Η Lime λανσάρει το ηλεκτρικό σκούτερ τέταρτης γενιάς στο Παρίσι αυτήν την εβδομάδα, ένα παράδειγμα, σύμφωνα με την εταιρεία, για την οικονομική της πορεία και τη δέσμευσή για ανάπτυξη.

Την ίδια στιγμή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lime, Wayne Ting, υπαινίχθηκε την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του «Future of Everything», ότι ένα «τρίτο mode», πέρα από τα ποδήλατα και τα σκούτερ, βρίσκεται επίσης σε ανάπτυξη για το πρώτο τρίμηνο του 2021, καθώς και η προσθήκη τρίτων εταιρειών στην πλατφόρμα.

Νωρίτερα φέτος, η Lime άρχισε να συμπεριλαμβάνει στην εφαρμογή τα ηλεκτρικά ποδήλατα με την επωνυμία Wheels σε ορισμένες πόλεις. Ο Ting είπε ότι οι χρήστες πρέπει να περιμένουν περισσότερες συνεργασίες όπως αυτή.

Ο Ting δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον «τρίτο τρόπο λειτουργίας», εκτός από το να εξηγήσει ότι πιθανώς θα εξυπηρετήσει ελαφρώς μεγαλύτερες αποστάσεις από τα σκούτερ και θα είναι καλύτερος στη μεταφορά φορτίου.

Προς το παρόν, η Lime επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του Gen4, ενός μοντέλου που, σύμφωνα με τον Ting, θα ξεπεράσει τη διάρκεια ζωής της προηγούμενης γενιάς κατά περισσότερο από δύο χρόνια. Το Gen4 θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις αρχές του 2021.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr