NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Στη ζάλη του Κορονοϊού

The Unkeeper: Στη ζάλη του Κορονοϊού

Στη ForestView της ThinkDigital Group έργο προβολής του ΕΟΤ για την προβολή 5 νησιών σε Facebook και Instagram, σε ξένες αγορές με απευθείας ανάθεση και με προϋπολογισμό 186.000 ευρώ. Τι εστί ThinkDigital Group; Εκπροσωπεί στη χώρα μας διεθνή brand των digital media. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Προσπερνάει η αγορά τα traditional media & AD agency.

Και ο ΕΟΤ προκηρύσσει διαγωνισμούς παρόμοιου περιεχομένου, άρα η διαδικασία θα είναι ίδια;

Άλλο φαινόμενο της κρίσης που χτυπούν τα media & AD agency και η αγορά τραβάει ζόρια. Πολλά brands διαφημίζονται μέσω των super market. Παράδειγμα την τελευταία εβδομάδα η Garnier διαφημίζεται μέσω του Μασούτη.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ο διαφημιζόμενος κόβει οποιοδήποτε budget που έχει για προβολή και το ρίχνει στην αλυσίδα super market στο πλαίσιο της εμπορικής συμφωνίας που έχουν και του έρχεται πιο φθηνά. Νόμιμο; Ναι.

Στην ουσία οι αλυσίδες super market «παίζουν» το ρόλο του media & AD agency. Τα μέσα από την άλλη χάνουν επίσης έναν διαφημιζόμενο. Και δεν φαίνεται να υπάρχει σωτηρία διότι τα super market στην καραντίνα είναι τα μόνα που είναι ανοιχτά και κάνουν εμπόριο.

Είδατε το τηλεοπτικό σποτ της Praktiker; Είπαμε να ανήκουμε σε club αλλά τόσο εμφαντικά να το τονίζουμε δεν βοηθάει; Επίσης, η νέα καμπάνια αυτή με τα μάτια δε συγκρίνεται με τη καλοκαιρινή, η οποία ήταν πολύ μπροστά.

Αυτό με τον Λεβέντη στον ΑΝΤ1 το έχουμε σχολιάσει μένει τώρα να μετρήσουμε πότε θα ξαναφύγει.

Είδατε επίσης, το νέο εταιρικό του καναλιού για το οποίο στην F&F καμαρώνουν. Κουίζ με ποιο άλλο μοιάζει; Να βοηθήσουμε τη γειτόνισσα της Εθνικής Αντιστάσεως κάτι τέτοια concept τα έχει για πρωινό.

Από όλο αυτό το σποτ μας άρεσε η μουσική. Σε αυτά ο Παπαθανασίου είναι καλός. Βλέπετε οι ΔΑΠίτες στην μουσική ήταν πάντα εκλεκτικοί σε αντίθεση με τους Κνίτες και τους Ρηγάδες που για να αντιμετωπίσουν το κόμπλεξ της αμερικανιάς, στη ξένη μουσική, φανατιζότανε με κάποιους εξτρίμ και τους υποστήριζαν φανατικά. Τι εποχές;

Εκείνο δε το 12 χρόνια, δηλαδή εποχή Γκαγκά, δεν «ακούγεται» και ωραίο;

Και η επίσημα η Τάτη στον ALPHA. Άλλη μία λάθος απόφαση εκεί στην Κηφισιά που το κανάλι κάθε μέρα χάνει και όλα χάνει Ξεφορτωθήκανε τη Μελέτη και φορτωθήκανε την trash. Πόσο θα αντέξει και αυτή;

Πω πω ένα conflict που έχει να διαχειριστεί ο νέος της mulen. Στη μία γαλακτοκομεία Δωδώνης και στην άλλη γαλακτοκομεία Ήπειρος. Ζήτω το ξινόγαλο θα πούμε εμείς.

Επετειακός ο Θοδωρής Περδικάρης για τα 20 χρόνια attp. Απολαυστικός στα social media. Εταιρείες που καμαρώνεις που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Γκρινιάζει η ΕΤΕΠ για τη διαφήμιση που δεν παίρνει και ένα δίκιο το έχει.

Ακούστηκε λέει εταιρεία επικοινωνίας με τον τίτλο TrioPR! Οι συνειρμοί δικοί σας. Σημεία των κορονοϊοκαιρών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr