NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ViewSonic: Αύξηση πωλήσεων κατά 30% για τους Led Projectors στο Α' εξάμηνο 2020

ViewSonic: Αύξηση πωλήσεων κατά 30% για τους Led Projectors στο Α' εξάμηνο 2020

Η ViewSonic ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις της σε Led Projectors αυξήθηκαν κατά 30% το πρώτο εξάμηνο του 2020, κάτι που αποτελεί ένα νέο ορόσημο για την ViewSonic, σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Η ViewSonic παρουσίασε τους πρώτους της Led προβολείς το 2017 και έγινε μία από τις τρεις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο, στην κατηγορία, μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Ένα επίσης αξιόλογο στοιχείο είναι ότι κατέγραψε την ταχύτερη ανάπτυξη μεταξύ των πέντε κορυφαίων brands στην αγορά προβολέων το 2019 και συνέχισε τις δυνατές επιδόσεις της με 30% αύξηση πωλήσεων το Α' εξάμηνο του 2020.

«Η τεχνολογία Led έχει πλέον εξελιχθεί σε σημείο που να αποτελεί την ιδανική οπτικοακουστική λύση για όλες τις δραστηριότητες των χρηστών στο σπίτι. Η ViewSonic θέλει να προσφέρει μια πανδαισία αισθήσεων ακόμα και μέσα στο σπίτι», δήλωσε ο Dean Tsai, Head of Projector BU at ViewSonic. «Ως καινοτόμος και κορυφαίος κατασκευαστής προβολέων Led, η ViewSonic συνδυάζει την κατάλληλη τεχνογνωσία με τις ανάγκες των καταναλωτών και φέρνει στην αγορά νέους smart προβολείς Led. Προσπαθούμε να επαναπροσδιορίσουμε όλες τις λύσεις μας με επίκεντρο το σύγχρονο τρόπο ζωής των χρηστών, είτε αυτός εκτυλίσσεται εν κινήσει, είτε σε εξωτερικό χώρο ή ακόμα και μέσα στο σπίτι. Θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν μια νέα, ευέλικτη, οπτικοακουστική εμπειρία μεγάλης οθόνης, στην καθημερινότητα τους».

«Τα επιτεύγματα της ViewSonic στον τομέα των Led Projectors, οφείλονται στην καινοτομία με την οποία δημιουργεί τα προϊόντα της. Η ViewSonic άρχισε να εστιάζει στην ανάπτυξη προβολέων Led πριν από τρία χρόνια, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές ευέλικτες επιλογές. Συνδυάζοντας υπέροχα γραφικά και ήχο σε έναν και μόνο φορητό προβολέα, γεννήθηκε ο M1. Σήμερα, η ViewSonic παρέχει μια πλήρη γκάμα smart Led προβολέων για μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η σειρά X (η ναυαρχίδα της), για premium οικιακή ψυχαγωγία και η φορητή σειρά M, για έναν συναρπαστικό τρόπο ζωής εν κινήσει, με τον πολύ ελαφρύ, smart προβολέα 300 γραμμαρίων, M1 mini Plus».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr