NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Poco: «Ανεξάρτητη πορεία» και λανσάρισμα του M3 στην αγορά

Poco: «Ανεξάρτητη πορεία» και λανσάρισμα του M3 στην αγορά

Η Poco ανακοίνωσε την ανεξάρτητη πορεία της και το λανσάρισμα του νέου της οικονομικού smartphone, με ισχυρή κάμερα, μπαταρία 6.000 mAh και οθόνη FHD+.

Όντας ήδη γνωστή για τα smartphone της, η Poco Global ανακοίνωσε σήμερα την ανεξάρτητη πορεία της, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο smartphone, το Poco M3, με τριπλή κάμερα 48MP, μπαταρία 6.000 mAh, οθόνη smartphone FHD+ και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662.

«Το Poco M3 σηματοδοτεί την έναρξη της σειράς M της Poco Global: το ντεμπούτο της εταιρείας σε μια εντελώς νέα κατηγορία». Η νέα σειρά προϊόντων βασίζεται στην επιτυχία της Poco Global και των κορυφαίων προϊόντων της στη σειρά F, καθώς και τον αντίκτυπο της σειράς X μεσαίας κατηγορίας, διευρύνοντας το μερίδιο της εταιρείας σε νέους λάτρεις της τεχνολογίας παγκοσμίως.

«Με αυτή την τελευταία κυκλοφορία, μία νέα εποχή ξεκινά για την Poco Global ως ανεξάρτητη εταιρεία» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Σε αυτό το σημαντικό ορόσημο της εταιρείας «συνέβαλαν οι θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τη βοήθησαν να πετύχει αρκετά αξιοσημείωτα επιτεύγματα από την εποχή που κυκλοφόρησε την πρώτη συσκευή Poco F1 το 2018».

  • Η εταιρεία εισήλθε σε περισσότερες από 35 αγορές ανά τον κόσμο μέσα σε τρία χρόνια
  • Το Poco F1 ξεπέρασε τις 2,2 εκατομμύρια αποστολές
  • Συνολικά, η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια συσκευές Poco παγκοσμίως.

«Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα φανερώνουν την τεράστια υποστήριξη της φιλοσοφίας της Poco από τους καταναλωτές– «όλα όσα χρειάζεστε, τίποτα που δεν χρειάζεστε». Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παροχή καινοτόμων τεχνολογιών στους καταναλωτές, χωρίς περιττά στοιχεία.», δήλωσε ο Kevin Qiu, Επικεφαλής της Poco Global. «Η φιλοσοφία της Poco ενσωματώνει μια στάση που όλοι προσπαθούμε να έχουμε - να είμαστε διαφορετικοί και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Ως νέα ανεξάρτητη εταιρεία, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε σημαντικά τεχνολογικά προϊόντα σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο».

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα και για τη διάθεσή του στην Ελληνική αγορά. Επίσημος διανομέας των προϊόντων Poco στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι η Info Quest Technologies.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr