NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Πάνω από 380 επιχειρήσεις στο 3ο ATHEX Small Cap Conference ​του Χ.Α.

​Πάνω από 380 επιχειρήσεις στο 3ο ATHEX Small Cap Conference ​του Χ.Α.
24_11_2020 | 17:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ολοκληρώθηκε σήμερα (24 Νοεμβρίου) το 3ο ATHEX Small Cap Conference που φέτος διοργάνωσε διαδικτυακά στις 23 & 24 Νοεμβρίου ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους. Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι 14 εισηγμένων εταιρειών με κεφαλαιοποίηση χαμηλότερη των 100 εκ. ευρώ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε Έλληνες και ξένους διαχειριστές κεφαλαίων και αναλυτές το προφίλ αλλά και τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεών τους.

Oι εταιρείες που συμμετείχαν στο 3ο ΑΤΗΕΧ Small Cap Conference ήταν οι: Alpha Trust ΑΕΔΑΚ, BriQ Properties AEEAΠ, Δρομέας, Εntersoft, Epsilon Net, Foodlink, Ικτίνος Ελλάς, Intracom Holding, Paperpack, Παπουτσάνης, Performance Technology, Π. Πετρόπουλος, Profile και Reds.

Το ενδιαφέρον για τις παραπάνω εταιρείες αποτυπώνεται στον αριθμό των συναντήσεων, οι οποίες ξεπέρασαν τις 380. Από τους 31 επαγγελματίες της αγοράς που συμμετείχαν, 21 εταιρείες ήταν εγχώριοι και αλλοδαποί διαχειριστές κεφαλαίων και 10 ήταν χρηματιστηριακές εταιρείες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr