NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Musk θέλει «ταλέντο από την Ευρώπη» για τη σχεδίαση αυτοκινήτου στη Γερμανία

Ο Musk θέλει «ταλέντο από την Ευρώπη» για τη σχεδίαση αυτοκινήτου στη Γερμανία

Ο Elon Musk μίλησε για ένα νέο μοντέλο Tesla που θα σχεδιαστεί στην Ευρώπη, ειδικότερα στο Βερολίνο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι είναι πιθανό αυτό να αποτελεί ένα μικρό ηλεκτρικό hatchback.

Μετά την ανακοίνωση της Tesla για το σχέδιό της γύρω από την κατασκευή ενός Gigafactory στο Βερολίνο, ο Musk ανέφερε ότι η Tesla πρόκειται επίσης να αναπτύξει ένα κέντρο σχεδιασμού στη Γερμανία και να σχεδιάσει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla χρησιμοποιώντας τοπικό ταλέντο.

Ο Musk δήλωσε πως ένας σημαντικός λόγος πίσω από αυτό είναι η προσέλκυση νέου ταλέντου από την Ευρώπη: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα, ταλαντούχοι σχεδιαστές και μηχανικοί, στην Ευρώπη. Και πολλοί από τους καλύτερους, θέλουν να εργαστούν κάπου όπου θα κάνουν πρωτότυπη σχεδίαση. Δεν θέλουν απλώς να κάνουν την ευρωπαϊκή εκδοχή για κάτι που σχεδιάστηκε στην Καλιφόρνια. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι σημαντικό να προσελκύσουμε το καλύτερο ταλέντο για να κάνουμε αυθεντικό σχεδιασμό».

Επιπλέον, ο Musk μίλησε για το όχημα που η Tesla επιθυμεί να αναπτύξει στην Ευρώπη: «νομίζω ότι θα ήταν λογικό να υποθέσω ότι θα αποτελεί ένα μικρό αυτοκίνητο - ίσως ένα hatchback ή κάτι τέτοιο. Κάτι που απαντά στο "τι θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι" σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Στις ΗΠΑ, τα αυτοκίνητα τείνουν να είναι μεγαλύτερα και στην Ευρώπη μικρότερα. Εάν προσπαθείτε να σταθμεύσετε σε πυκνά αστικά περιβάλλοντα, είναι σημαντικό να έχετε ένα αυτοκίνητο που να χωράει σε στενούς χώρους στάθμευσης».

Ο Musk ανέφερε ότι προσπάθησε να σταθμεύσει ένα Tesla Model X στο Βερολίνο και είχε προβλήματα με την εύρεση κατάλληλης θέσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr