NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

60 επιχειρηματίες σε περισσότερες από 80 e-B2B επαφές στο 7ο Ελληνογερμανικό e-Φόρουμ Τροφίμων

60 επιχειρηματίες σε περισσότερες από 80 e-B2B επαφές στο 7ο Ελληνογερμανικό e-Φόρουμ Τροφίμων

60 Έλληνες και Γερμανοί επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν σε πάνω από 80 e-Β2Β συναντήσεις, ενώ σε αναμονή βρίσκονται ακόμα 27 ψηφιακές B2B συναντήσεις, στο πλαίσιο του 7ου Ελληνογερμανικού e-Φόρουμ Τροφίμων, που διοργανώνουν αύριο και μεθαύριο, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, η Τράπεζα Πειραιώς, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο και η Enterprise Greece.

Μεταξύ των γερμανικών εταιρειών, που θα συμμετάσχουν στις B2B συναντήσεις, περιλαμβάνονται και οι METRO, LIDL Hellas, REWE Pagoulatos, Efti Frucht και Expa Frucht, εκπρόσωποι των οποίων θα τοποθετηθούν στο πλαίσιο του 7ου Ελληνογερμανικού e-Φόρουμ Τροφίμων.

Οι εν λόγω επιχειρηματικές ψηφιακές επαφές εστιάζουν στα νωπά, μεταποιημένα και τυποποιημένα φρούτα και θέτουν ως στόχο να ενισχύσουν το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ελλήνων παραγωγών και Γερμανών αγοραστών, με την προοπτική σύναψης νέων ευκαιριών για συνεργασίες σε εμπορικό επίπεδο.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα των e-B2B συναντήσεων είναι δωρεάν κι οι ενδιαφερόμενοι, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα έχουν τη δυνατότητα αρχικώς να προγραμματίσουν και ακολούθως να διεξάγουν τις ψηφιακές επαφές τους, μέσω παρεχόμενης εφαρμογής τηλεδιασκέψεων της πλατφόρμας δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι, το 7ο Ελληνογερμανικό e-Φόρουμ Τροφίμων τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και έχει την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Μόναχο και του Δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων της Βαυαρίας (HNBEB).

Κάθε ενδιαφερόμενος, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στις ψηφιακές Β2Β συναντήσεις, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητήριο για τις Β2Β συναντήσεις: griechenland.ahk.de/gr/b2b-synantiseis.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr